TRAILER: Netflix deelt nieuwe White Noise trailer met Adam Driver en Greta Gerwig

White Noise trailer Netflix

TRAILER: Netflix deelt nieuwe White Noise trailer met Adam Driver en Greta Gerwig

Een nieuwe White Noise trailer gedeeld met in de hoofdrol Adam Driver en Greta Gerwig is door Netflix onthuld. De film verschijnt dit jaar nog.

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor White Noise, geregisseerd door Noah Baumbach, met in de hoofdrol Adam Driver en Greta Gerwig.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Don DeLillo, dramatiseert de film “de pogingen van een hedendaagse Amerikaanse familie om met de alledaagse conflicten van het dagelijks leven om te gaan terwijl ze worstelen met de universele mysteries van liefde, dood en de mogelijkheid van geluk in een onzekere wereld.” Naast Driver en Gerwig bestaat de cast uit namen als Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, André 3000 en Jodie Turner-Smith.

Baumbach schreef White Noise en produceerde de film samen met David Heyman en Uri Singer, terwijl Brian Bell en Leslie Converse uitvoerend produceerden. De muziek is gecomponeerd door Danny Elfman.

Bekijk de nieuwe White Noise trailer bovenaan en check de film vanaf 30 december in première in geselecteerde bioscopen en op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram