Keanu Reeves keert terug als John Wick in ‘Ballerina’ spin-off

Keanu Reeves keert terug als John Wick in Ballerina spin-off

Keanu Reeves keert terug als John Wick in ‘Ballerina’ spin-off

Keanu Reeves keert terug als John Wick in ‘Ballerina’ spin-off, inclusief Ana de Armas en Ian McShane die terugkeert als Winston.

Keanu Reeves keert terug als John Wick in Ballerina spin-off

Keanu Reeves zal officieel terugkeren in zijn rol als John Wick voor de franchise spin-off film Ballerina. In de door Ana de Armas geleide film zal ook Ian McShane opnieuw te zien als Winston, de manager van The Continental Hotel.

Hoewel de terugkeer van Reeves is bevestigd, is het nog niet duidelijk of zijn rol een cameo-optreden zal zijn of dat hij een grote rol zal spelen binnen het plot van Ballerina. De John Wick-franchise is exponentieel gegroeid sinds de eerste release in 2014. De vierde aflevering is momenteel in productie, evenals twee spin-offprojecten, waaronder Ballerina, die nu in Praag wordt gefilmd, en een prequel-serie, The Continental.

We weten nog niet hoe Ballerina in de huidige tijdlijn van de filmfranchise zal passen. Het nieuws over de terugkeer van Reeves is niet het enige John Wick-gerelateerde nieuws, aangezien ook de John Wick: Chapter 4 trailer onlangs werd onthuld.

John Wick 4 gaat in première in de bioscoop op 23 maart 2023. Reeves zal zich herenigen met zijn voormalige Matrix co-ster Laurence Fishburne, evenals castleden Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins en Clancy Brown.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram