Lamborghini Huracán Sterrato is een waanzinnige V10 all-terrain supercar

Lamborghini Huracán Sterrato

Lamborghini Huracán Sterrato is een waanzinnige V10 all-terrain supercar

De nieuwe Lamborghini Huracán Sterrato is een waanzinnige V10 all-terrain supercar. Rijd overal heen met deze Italiaanse tweezitter.

Lamborghini Huracán Sterrato

Lamborghini heeft officieel de opvallende en eigenlijk simpelweg waanzinnige Huracán Sterrato onthuld. De bolide arriveert toevallig net wanneer concurrerende automerken – zoals Porsche met zijn off-road-ready 911-prototype – demonstreren dat conventionele terreinwagens steeds beter in staat zijn om gelijke tred te houden met de supercars van vandaag. Lamborghini gaat echter nog een stap verder door ’s werelds eerste all-terrain supercar te creëren.

Beginnend met de bekende en geliefde Huracán-basis en diens formidabele V10-motor, brengt Lamborghini een offroad-gevoeligheid naar de auto met tal van vereiste aanpassingen. Beginnend met het uiterlijk, heeft de Sterrato een verhoging van de rijhoogte en een gekarteld onderstel voor een betere bodemvrijheid en tal van grove en kant-en-klare add-ons zoals verlengde, vastgeschroefde wielkasten, LED-voorlampen, dakdragers en licht herziene aërodynamica.

Als we naar de achterkant kijken, dan vinden we overeenkomsten met Lamborghini’s onlangs uitgebrachte Huracán Technica, met een vertrouwd ogende achterzijde met dubbele pijpen die aan de achterkant uitsteken – alleen nu zijn ze rond in tegenstelling tot de zeshoekige pijpen van de Technica. Bovendien volgt een roof scoop op de Sterrato in de vorm van de STO, terwijl een nieuwe set velgen de zaken onderscheidt van de rest van het Huracán-assortiment.

Er is verder heel weinig bekend over de Lamborghini Huracán Sterrato, dus houd ons in de gaten voor meer informatie. Een uitgebreidere onthulling van de Lamborghini Huracán Sterrato wordt verwacht op 30 november tijdens Art Basel in Miami Beach, Florida.

Lamborghini Huracán Sterrato

Lamborghini Huracán Sterrato

Lamborghini Huracán Sterrato

Post a Comment

#Volg ons op Instagram