TRAILER: De eerste ‘John Wick: Chapter 4’ trailer met Keanu Reeves en Bill Skarsgård al gezien?

John Wick: Chapter 4 trailer

TRAILER: De eerste ‘John Wick: Chapter 4’ trailer met Keanu Reeves en Bill Skarsgård al gezien?

Bekijk de eerste John Wick: Chapter 4 trailer met Keanu Reeves en Bill Skarsgård. De nieuwe John Wick-film verschijnt maart 2023 in de bioscoop.

Lionsgate heeft afgelopen week de officiële trailer uitgebracht voor John Wick: Chapter 4, van filmmaker Chad Stahelski en met in de hoofdrol natuurlijk Keanu Reeves als de titulaire huurmoordenaar.

In de nieuwe clip neemt Wick het op tegen de Marquis de Gramont gespeeld door Bill Skarsgård in een strijd voor zijn vrijheid. Uitgerust met een geheel nieuw pak en wapens, betreedt Wick de confrontatie met volle kracht en creëert een kenmerkend spektakel van terugspoelwaardige actiescènes. Tussen alle chaos door zien we Wick al vechtend op een paard rijden door de woestijn en vecht hij tegen het personage van Donnie Yen met pistool en zwaard.

Naast Reeves, Skarsgård en Yen zijn er in de film hoofdrollen voor Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins en Clancy Brown. Ian McShane keert terug in zijn rol als Winston, de manager van het Continental Hotel.

Reeves is sinds 2014 te zien in de John Wick-franchise, onder regie van Stahelski. Hij speelde voor het laatst de actieheld in John Wick: Chapter 3 — Parabellum uit 2019.

In een interview met in augustus onthulde Stahelski dat de vierde John Wick-film de langste film in de hele franchise zal zijn. Waar Chapter 3 op twee uur en 12 minuten klokte, wordt verwacht dat Chapter 4 langer zal duren dan de 131 minuten, hoewel naar verluidt niet heel veel langer.

Bekijk de John Wick: Chapter 4 trailer bovenaan en verwacht de première van de film 23 maart in de bioscoop.

 

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram