‘Black Panther 3’ gaat er komen als het aan Marvel-baas Kevin Feige ligt

Black Panther 3

‘Black Panther 3’ gaat er komen als het aan Marvel-baas Kevin Feige ligt

Marvel Studios-baas Kevin Feige geeft aan dat Black Panther 3 er moet komen, met opnieuw Ryan Coogler als regisseur.

Black Panther 3

Black Panther: Wakanda Forever is deze week wereldwijd in première gegaan in de bioscoop, maar er wordt nu al gespeculeerd over een derde film voor de populaire franchise.

In een recent interview met Variety besprak regisseur Ryan Coogler wat zijn plannen zijn na de tweede film. Producer Nate Moore heeft bevestigd dat Marvel al meerdere series ontwikkelt voor Disney+ die zich afspelen in Wakanda, met het productiebedrijf van Coogler, Proximity Media, aan het hoofd van de projecten. Moore zegt dat er buiten de film veel mogelijkheden zijn om voort te bouwen op de wereld van Wakanda.

De kwestie van een derde Black Panther-film rees tijdens de première van de tweede film. Hoewel het geen verrassing is dat de tweede film in de serie veel plotlijnen omvat, werd Coogler gevraagd of hij bereid zou zijn om een ​​mogelijke threequel voor Black Panther te regisseren. De regisseur zei: “Ik kan je vertellen dat ik geen idee heb wat ik hierna ga doen als schrijver en regisseur.” Marvel-chef Kevin Feige stemde in en zei dat hij “gesprekken” heeft gehad met Coogler over een derde film en dat er “ideeën heen en weer werden gegooid”. Als het gaat om het overwegen van een derde film, zei Feige:

“Ik ga terug naar wat ik zei toen we besloten om Wakanda Forever te maken nadat we Chad hadden verloren. Deze mythologie, dit ensemble en deze personages verdienen het om door te gaan en zullen doorgaan nadat wij allemaal verdwenen zijn, hoop ik, en zal voor altijd doorgaan in films zoals het al meer dan 50 jaar in de stripboeken is.”

Hij voegt er ook aan toe dat werken zonder Coogler “niet de voorkeur zou hebben”. Coogler concentreert zich momenteel op het heden en bereidt zich voor op Black Panther: Wakanda Forever: “Ik hou van films maken, maar om een ​​personage in onze film te citeren, ik heb dit alles gegeven.”

Of en wanneer Black Panther 3 komt is dus nog de vraag, al weten we wel dat dit gezien de planning van de MCU Phase 5 en Phase 6 even op zich laten wachten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram