TRAILER: Onherkenbare Brendan Fraser is terug in ‘The Whale’

Brendan Fraser The Whale trailer

TRAILER: Onherkenbare Brendan Fraser is terug in ‘The Whale’

Een onherkenbare Brendan Fraser is terug als acteur in The Whale. Geregisseerd door Darren Aronofsky, is de dramafilm geproduceerd door A24.

A24 heeft de officiële trailer gedeeld van Darren Aronofsky’s aankomende film The Whale, met in de hoofdrol Brendan Fraser.

De trailer toont Fraser in de rol van een schuldbewuste, 270 kilo zware leraar genaamd Charlie. Het voorkomen van de acteur in de film is te danken aan een in Hollywood gemaakt bodysuit gemaakt van latex en digitale protheses.

Gebaseerd op Samuel D. Hunter’s drama uit 2012 met dezelfde naam, probeert Fraser’s personage zijn relatie met zijn 17-jarige dochter, gespeeld door Stranger ThingsSadie Sink, weer op te bouwen nadat hij zijn familie verliet voor een ​​relatie met zijn inmiddels overleden homoseksuele partner.

“Heb je wel eens het gevoel dat het mensen niet kan schelen?” zegt Fraser in de trailer terwijl zijn gezondheid verslechtert door zijn eetbuien. Hoewel de trailer niet veel onthult, biedt het wel een eerste glimp van Sinks verontruste weergave van Charlie’s dochter. Afgezien van Fraser en Sink, spelen Hong Chau, Ty Simpkins en Samantha Morton een belangrijke rol.

Na de aankondiging van het project in januari vorig jaar, uitte Hunter zijn opwinding over het werken met Aronofsky aan de film. “Het aanpassen van mijn toneelstuk tot een filmscenario is echt een liefdeswerk voor mij geweest”, zei hij. “Dit verhaal is zeer persoonlijk en ik ben erg dankbaar dat het de kans krijgt om een ​​breder publiek te bereiken. Ik ben een fan van Darren sinds ik Requiem for a Dream zag toen ik als eerstejaarsstudent mijn eerste toneelstukken schreef, en ik ben zo dankbaar dat hij zijn unieke talent en visie naar deze film brengt.”

The Whale ging in première op het filmfestival van Venetië in september van dit jaar. De film staat gepland voor een release medio december.

Bekijk de officiële trailer bovenaan.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram