‘The Watcher’ seizoen 2 is bevestigd door Netflix

The Watcher seizoen 2 netflix

‘The Watcher’ seizoen 2 is bevestigd door Netflix

The Watcher seizoen 2 is bevestigd door Netflix. De op een waargebeurd verhaal gebaseerde mystery thriller-serie keert dus definitief terug.

The Watcher seizoen 2 netflix

Volgens berichtgeving is Ryan Murphy’s Netflix-hit The Watcher verlengd voor een tweede seizoen. Het nieuws komt kort nadat Murphy’s andere populaire serie voor het streamingplatform, Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, ook een aankondiging voor meer producties kreeg.

The Watcher, gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan voor Netflix, is een miniserie die losjes is gebaseerd op een artikel uit 2018 voor het New Yorkse The Cut, door Reeves Wiedeman. De serie vertelt het waargebeurde verhaal van een gezin dat verhuist naar hun droomhuis in Westfield, New Jersey, en brieven begint te ontvangen van een stalker onder het pseudoniem “The Watcher”. Een merkwaardig mysterie begint zich te ontrafelen als het getrouwde stel de buurt verkent en de geschiedenis van het huis blootlegt.

Netflix’s Head of Global TV Bela Bejaria heeft een officiële verklaring uitgebracht waarin het succes van The Watcher wordt benadrukt, dat slechts een week na de release naar de #1-plek in de Netflix-hitlijsten steeg.

“Het publiek kan hun ogen niet van Monster en The Watcher afhouden. Het creatieve team van Ryan Murphy en Ian Brennan bij Monster, vergezeld door Eric Newman bij The Watcher, zijn meesterlijke vertellers die het publiek over de hele wereld boeiden. De back-to-back kracht van deze twee series is te danken aan Ryan’s onderscheidende originele stem die culturele sensaties creëerde en we zijn verheugd om door te gaan met het vertellen van verhalen in de Monster- en Watcher-universums.”

Het eerste seizoen van The Watcher is nu beschikbaar op Netflix. Houd ons in de gaten voor meer informatie over The Watcher seizoen 2.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram