TRAILER: Nieuwe ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ previewclip met Daniel Craig

Glass Onion: A Knives Out Mystery trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ previewclip met Daniel Craig

In de nieuwe Glass Onion: A Knives Out Mystery trailer wordt detective Daniel Craig uitgenodigd op het moordeiland van een miljardair.

Netflix heeft een volledige trailer onthuld voor de aankomende Knives Out-vervolgfilm, Glass Onion: A Knives Out Mystery, met Daniel Craig.

In de film, die is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, keert frontman Daniel Craig terug in de rol van detective Benoit Blanc. Daarnaast bestaat de cast uit nieuwkomers Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson en Dave Bautista.

De trailer volgt de all-star cast naar het eilandje van een miljardair. “Ik heb jullie allemaal op mijn eiland uitgenodigd, want vanavond zal er een moord worden gepleegd. Mijn moord”, waarschuwt Miles Bron (Norton) de groep, waarmee hij het toneel zet voor een schijnbaar onschuldig moordmysteriefeest. Naarmate het spel vordert, wordt het echter plotseling dodelijk. “De moordenaar is in het volle zicht”, zegt Craig, terwijl de lichten uitgaan en een kogel door een glazen raam dringt. “Voor minstens één persoon is dit geen spel.”

“We hadden zo’n geweldige cast in de laatste [film] en ik wist niet hoe we dat zouden overtreffen, maar we hebben het geëvenaard”, vertelde Craig aan Netflix’s TUDUM. “De werkervaring, gewoon om op de set te komen en deze films te maken, is zo leuk.”

Glass Onion ging aanvankelijk in première tijdens het Toronto International Film Festival op 10 september en sloot later het BFI London Film Festival af. De film volgt zijn vlaggenschiptitel uit 2019, die volgens IndieWire $ 311,4 miljoen opbracht met een budget van slechts $ 40 miljoen.

Glass Onion: A Knives Out Mystery zal op 23 december bij Netflix verschijnen. Bekijk de officiële trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram