TRAILER: Ontdek het waargebeurde verhaal ‘Lamborghini: The Man Behind The Legend’

Lamborghini: The Man Behind The Legend

TRAILER: Ontdek het waargebeurde verhaal ‘Lamborghini: The Man Behind The Legend’

Ontdek het waargebeurde verhaal Lamborghini: The Man Behind The Legend, met Frank Grillo als Ferruccio Lamborghini en Gabriel Byrne als Enzo Ferrari.

Lionsgate heeft onlangs de eerste officiële trailer vrijgegeven voor Lamborghini: The Man Behind The Legend. Ontdek een spectaculair verhaal vol strijd en het opbouwen van een legendarische erfenis.

“Gebaseerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal” van de oprichter van Automobili Lamborghini, Ferruccio Lamborghini, beschrijft de aankomende film “het lange leven van de iconische ondernemer, van de productie van tractoren aan het begin van zijn carrière tot het maken van militaire voertuigen tijdens de Tweede Wereldoorlog, om vervolgens naar het ontwerpen en bouwen van de Lamborghini-auto’s te gaan die uiteindelijk zijn diepgaande erfenis bepaalden.”

In Lamborghini: The Man Behind The Legend zien we Frank Grillo als Ferruccio Lamborghini, met Mira Sorvino, Eliana Jones, Francesca De Martini, Luca Riemma, Giorgio Cantarini en tot slot Gabriel Byrne als zijn rivaal Enzo Ferrari. Geschreven en geregisseerd door Bobby Moresco, wordt er veel aandacht besteed aan de rivaliteit van Ferruccio met Enzo, maar een opvallende rode draad door het hele project is het streven van de Lamborghini-oprichter naar onwrikbare perfectie.

Bekijk de trailer voor Lamborghini: The Man Behind The Legend bovenaan. De film moet vanaf 18 november in de bioscoop draaien.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram