TRAILER: Nieuwe Netflix-film ‘TROLL’ brengt Scandinavische folklore tot leven

troll trailer netflix

TRAILER: Nieuwe Netflix-film ‘TROLL’ brengt Scandinavische folklore tot leven

De nieuwe Netflix-film TROLL brengt Scandinavische folklore tot leven. De film, van de regisseur van Tomb Raider, kun je vanaf begin december kijken.

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor TROLL, een nieuwe fantasy-avonturenfilm die het ontwaken vastlegt van een gigantische oude trol die na een luide explosie uit de Noorse bergen tevoorschijn komt. Er wordt gezegd dat de trol is ontwaakt na een millennium in gevangenschap en hij vernietigt alles op zijn pad terwijl hij naar de bruisende stad Oslo trekt.

Een onverschrokken paleontoloog wordt ingeschakeld om zijn koers te wijzigen en dit alles te onderzoeken, terwijl het leger voorbereidingen treft voor een confrontatie met  deze reusachtige figuur.

De nog te verschijnen film wordt geregisseerd door Roar Uthaug, de filmmaker achter Tomb Raider (2018) en The Wave (2015), met in de hoofdrollen Ine Marie Wilmann, Kim S. Falck-Jørgensen en Mads Sjøgård Pettersen.

Bekijk de trailer bovenaan en verwacht de film op 1 december in première bij Netflix, precies op tijd voor de feestdagen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram