“Apple iPhone 15 Ultra wordt gemaakt van titanium”

Apple iPhone 15 Ultra van titanium

“Apple iPhone 15 Ultra wordt gemaakt van titanium”

De Apple iPhone 15 Ultra wordt naar verluidt gemaakt van titanium, wat invloed zal hebben op de prijs. Lees hier meer over de laatste iPhone 15 geruchten.

Apple iPhone 15 Ultra van titanium

Het is minder dan twee maanden geleden dat de iPhone 14 werd gelanceerd, maar het internet wordt al overspoeld met verschillende geruchten over de volgende smartphone van Apple; de iPhone 15.

Het gerucht gaat dat de iPhone 15 zijn kenmerkende lightning port zal schrappen voor de meer universeel inzetbare USB-C, en het iPhone 15 Ultra-model zou zelfs worden geleverd met twee camera’s aan de voorkant. In het zogenaamde laatste lek rond de gadget beweert Twitter-gebruiker LeaksApplePro dat de nieuwe iPhone 15 Ultra van titanium zal worden gemaakt.

Voorheen waren iPhone-modellen over het algemeen gemaakt van een aluminiumlegering, terwijl roestvrij staal wordt gebruikt voor Pro-modellen. Titanium is een veel lichter en duurzamer materiaal dan bovengenoemden, hoewel duurder en moeilijker te verwerken in de productie. Dus als de iPhone 15 Ultra echt van titanium wordt gemaakt, zal deze hoogstwaarschijnlijk voor een hogere prijs worden verkocht.

Apple heeft nog geen officiële informatie of lanceringsdata over de iPhone 15 Ultra bekend gemaakt, dus houd ons in de gaten voor meer nieuws.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram