TRAILER: Prime Video lanceert officiële trailer voor sci-fi thriller ‘The Peripheral’ op New York Comic Con

The Peripheral trailer new york comic con

TRAILER: Prime Video lanceert officiële trailer voor sci-fi thriller ‘The Peripheral’ op New York Comic Con

Prime Video lanceert officiële trailer voor sci-fi thriller The Peripheral, de nieuwe dramaserie van Lisa Joy en Jonathan Nolan’s, op New York Comic Con.

Prime Video heeft de officiële trailer onthuld voor de aankomende sci-fi dramaserie The Peripheral, met in de hoofdrol Chloë Grace Moretz en Jack Reynor. De nieuwe dramaserie van Lisa Joy en Jonathan Nolan’s Kilter Films is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van William Gibson en gaat 21 oktober in première bij de streamer.

Flynne Fisher (Moretz), haar Marine veteraan broer, Burton (Reynor), en hun stervende moeder wonen in een klein stadje in de Blue Ridge Mountains in 2032. Terwijl de gezondheid van hun moeder verslechtert en de ziektekosten oplopen, verdienen Flynne en Burton extra geld door het spelen van simulaties, ofwel ‘Sims’. De twee broers en zussen delen Burton’s avatar en “wedijveren” om goed betalende klanten door uitdagende spelniveaus te verslaan. Wanneer Burton de kans krijgt om een nieuwe Sim te testen, is het Flynne die uiteindelijk speelt en zich voordoet als haar broer. De Sim speelt zich af in Londen en Flynne moet inbreken in een bedrijf dat bekend staat als het Research Institute om een waardevol geheim te stelen. Wanneer de opdracht fout loopt, begint Flynne te beseffen dat de Sim echter is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Het Londen dat ze onderzoekt bestaat in de toekomst… het jaar 2099. En wat Flynne heeft ontdekt in het onderzoeksinstituut brengt haar en haar familie in groot gevaar. Er zijn mensen uit de toekomst die Flynne willen gebruiken voor de informatie die ze heeft gestolen en er zijn anderen die Flynne dood willen. Flynne ontmoet Wilf (Gary Carr) in toekomstig Londen, een man die de oplossing voor het mysterie zou kunnen zijn. Maar eerst, in hun huidige tijd, moeten Flynne en Burton, samen met zijn voormalige militaire elite-eenheid, zich hergroeperen om zichzelf te redden van krachten die hen willen vermoorden – krachten die vanuit de toekomst zijn gestuurd om het vitale geheim dat Flynne heeft gestolen terug te veroveren.

De serie wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros Television, in samenwerking met Kilter Films. De eerste aflevering van The Peripheral gaat exclusief op Prime Video in première op 21 oktober, met elke vrijdag een nieuwe aflevering tot 9 december 2022. De serie zal wereldwijd beschikbaar zijn in meer dan 240 landen en gebieden.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram