AC Milan onthult nieuwe Off-White-pakken

Off-White x AC Milan pakken

AC Milan onthult nieuwe Off-White-pakken

AC Milan heeft de nieuwe Off-White-pakken onthuld. We zien een informele en formele Off-White x AC Milan kledingstijlen.

Off-White x AC Milan pakken

Eerder deze maand werd bevestigd dat Virgil Abloh’s Off-White de nieuwe stijl- en cultuurcurator van AC Milan is. De samenwerking bracht zowel mode- als voetbalfans in spanning voor de volledige onthulling van de kledingsamenwerking. Om het nog spannender te maken, heeft AC Milan zijn officiële off-pitch-kostuums onthuld met Off-White en diens nieuwe campagne “Wear Your Heart on Your Sleeve”.

De sportkledinguniformen hebben een formele en casual look, waarbij de eerste bestaat uit een double-breasted pak met sportieve verticale strepen op de rug van de jas naast het spelersnummer. Op de pantalon met splitmanchetten verschijnt een statement-tag met kenmerkende Off-White-details. De look wordt afgemaakt met basislaagkleding, zoals t-shirts met “OFF” op de borst, een zwarte riem met een zilveren Off-White-pijl, witte sneakers en een voetbalsjaal.

Dan de casual look, die de meeste elementen van de formele look hergebruikt, behalve het colbert. In plaats daarvan verschijnt een crème en wit varsity-jack met AC Milan-patches en Off-White-strepen.

Centraal onderdeel van de samenwerking is de ondersteuning van humanitaire rechten. Op de manchet van het pak en de varsity-jacks staat een rode “I Support”-tag met specifieke beloften, waaronder sociale rechtvaardigheid, gelijke toegang tot onderwijs, diversiteit, vrijheid van meningsuiting en meer. Ook al zijn de pakken specifiek voor het team van AC Milan; Off-White biedt het varsity-jack aan voor pre-order van 11 oktober – 23 oktober op de website van het merk.

De onthulling van de Off-White x AC Milan-pakken komt tot leven met een door Campbell Addy geschoten campagne met spelers van het heren- en damesteam van de Milanese voetbalclub.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Off-White™ (@off____white)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AC Milan (@acmilan)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AC Milan (@acmilan)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram