HEBBEN: Nieuwe Oral-B iO10 met iOSense is geavanceerde slimme tandenborstel

Oral-B iO10 met iOSense

HEBBEN: Nieuwe Oral-B iO10 met iOSense is geavanceerde slimme tandenborstel

De nieuwe Oral-B iO10 met iOSense is een geavanceerde slimme tandenborstel. Is dit de beste tandenborstel op de markt?

Oral-B iO10 met iOSense

Ben je op zoek naar de beste tandenborstel op de markt? Wij hebben een suggestie die dit predicaat zomaar kan opeisen. Oral-B heeft namelijk de langverwachte iO10 gelanceerd. Dit is de enige iO tandenborstel die is uitgerust met iOSense. Prijskaartje van deze investering in het gebit? Zo’n € 555, maar dan heb je wel een werelds apparaat.

Naar eigen zeggen het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd, Oral-B, biedt ons de meest gepersonaliseerde poetservaring tot nu toe met iOSense. Het gaat hier om de iO10, een slimme tandenborstel die realtime begeleiding biedt, zodat we precies lang genoeg en overal poetsen. Maar dat is niet alles, lees maar mee.

Wat is iOSense en welke features?

Met de lancering van de nieuwste Oral-B iO treedt er een nieuw tijdperk voor mondgezondheid aan, en dat maakt enthousiast. Dit nieuwe iOSense-apparaat wordt namelijk aangedreven door kunstmatige intelligentie om de poetservaring intuïtief te begeleiden en een gepersonaliseerde poetservaring te bieden.

Dit leren we van de Oral-B iO10:

  • Hoe lang te poetsen met een visuele timer voor optimale poetstijd en een wifi-klok
  • Waar te poetsen dankzij de intuïtieve iOSense-lampjes
  • Hoe te poetsen door doelen bij te houden en feedback te geven middels de Oral-B-app

Het gebruik is niet complex, aangezien het interactieve kleurendisplay eenvoudige navigatie biedt om de borstel te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende reinigingsmodi, zoals sensitive en whitening. Een Smart Pressure Sensor meldt het als je te harde, te zachte of precies de goede druk uitoefent met de borstel. Het kan je nog wel eens verbazen hoe anders – en dus beter – je gaat poetsen ten opzichte van hoe je het nu doet.

De iOSense is overigens ook een magnetische oplader. Je laadt de borstel in ongeveer 3 uur volledig op. De slimme tandenborstel wordt daarbij geleverd met een oplaadreisetui, perfect geschikt voor als je op pad bent.

Oral-B iO10 met iOSense

Welke prestaties en resultaten?

Om te beginnen zul je met de Oral-B iO tot wel 100 procent meer tandplak verwijderen dan met de klassieke, handmatige borstel. De innovatieve tandenborstel verbetert dus duidelijk de mondgezondheid, wat natuurlijk weer bijdraagt aan een betere algehele gezondheid.

De eerdere Oral-B iO7, iO8 en iO9 zijn trouwens al drie keer als beste uit de test gekomen van de Consumentenbond. Wil je vergelijken met een handmatige borstel? Resultaten van poetsen met de Oral-B iO-tandenborstels leren ons:

  • Zes keer meer tandplakverwijdering langs het tandvlees
  • 100 procent gezonder tandvlees in één week
  • Wittere tanden in één week dankzij de revolutionaire iO-technologie

Oral-B iO10 met iOSense

iO4 en iO5

Naast de iO10 lanceert Oral-B ook de iO4 en iO5. Met de stille magnetische aandrijving en een Smart Pressure Sensor begeleiden ook deze tandenborstels je in het poetsen voor een schoon gebit en gevoel.

Oral-B iO10 kopen

De Oral-B iO10 met iOSense is sinds kort verkrijgbaar in de kleuren Cosmic Black en Stardust White. Koop via onder meer de Oral-B website en bol.com.

De adviesprijs is € 549,99. De iO4 en iO5 zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 144,99 (iO4) en € 189,99 (iO5), via de Oral-B website en bol.com. Deze exemplaren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Quite White, Matt Black, Blush Pink of Lavender.

Oral-B iO tandenborstels

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram