“Apple iPhone 15 Ultra krijgt twee camera’s aan de voorkant”

Apple iPhone 15 Ultra krijgt twee camera's voorkant

“Apple iPhone 15 Ultra krijgt twee camera’s aan de voorkant”

De Apple iPhone 15 Ultra krijgt twee camera’s aan de voorkant volgens geruchten. Ook zou de nieuwe iPhone in 2023 over USB-C beschikken.

Apple iPhone 15 Ultra krijgt twee camera's voorkant

Kort na de release van de Apple iPhone 14 draait de geruchtenmolen omtrent de iPhone 15 al op volle toeren. Het laatste gerucht betreft de camera-opzet van de aankomende iPhone.

Volgens industrie-insider MajinBu, is Apple’s onlangs gelekte iPhone 15 Ultra voorzien van belangrijke onderscheidende kenmerken ten opzichte van andere apparaten, met name de iPhone 15 Pro. De insider beweert dat het Ultra-model 256 GB opslagruimte zal hebben, mogelijk met behulp van USB-C met Thunderbolt 4-snelheden, en zelfs twee camera’s aan de voorzijde zal bevatten. De twee camera’s aan de voorzijde blijken de grootste verbeteringen te zijn.

Met de nieuwe toevoeging van de tweede camera aan de voorkant krijgt de kwaliteit van selfies zeker een upgrade. Met de dubbele camera’s aan de voorkant is in het verleden door concurrenten van Apple geëxperimenteerd, maar deze zijn nog niet door de techgigant overgenomen voor zijn recente producten. Hoewel het niet zeker is hoe Apple zijn dubbele camera aan de voorkant zal gebruiken, wordt aangenomen dat de update een verandering in vergroting mogelijk zal maken om brede en ultrabrede lenzen aan te bieden. MajinBu heeft ook verklaard dat de iPhone 15 Ultra waarschijnlijk de Pro Max zal vervangen, met het aanbod uitkomend op de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en tot slot iPhone 15 Ultra.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram