Sterrenrestaurant Flicka viert 5-jarig bestaan vanaf maandag 3 oktober met heerlijke feestweek

Sterren restaurant Flicka 5 jaar Feestweek

Sterrenrestaurant Flicka viert 5-jarig bestaan vanaf maandag 3 oktober met heerlijke feestweek

Sterrenrestaurant Flicka viert haar 5-jarig bestaan van 3 t/m 9 oktober met een uniek eetfeestje. Reserveer snel voor Flicka’s Feestweek in Kerkdriel.

Sterren restaurant Flicka 5 jaar Feestweek

Liefhebbers van fine dining kunnen zich voorbereiden op een bijzonder mooie week. Restaurant Flicka, wat ook dit jaar weer een fraaie Michelinster is toebedeeld, viert volgende week namelijk haar 5-jarig jubileum. En speciaal voor deze gelegenheid pakt het in Kerkdriel gelegen etablissement groots uit met Flicka’s Feestweek. Welke dag kom jij langs?

De mijlpaal van het vijfjarig bestaan van Flicka kan het restaurant natuurlijk niet onopgemerkt laten passeren. Daarom is besloten om voor het eerst in het bestaan een gehele week open te gaan. Vanaf maandag 3 oktober a.s. tot en met zondag 9 oktober kunnen we genieten van een serie bijzondere creaties uit de verfijnde keuken. Denk aan het herontdekken van het allereerste menu van de sterrenzaak en proeven bij de Flicka Foodtruck, of opteer bijvoorbeeld voor het speciale Flicka Jubileum menu.

Mocht je in de buurt wonen en fervent liefhebber zijn van gastronomische kunsten, dan adviseren wij je stiekem om zoveel mogelijk dagen mee te pakken. Want zeg nu eerlijk, welke dag zou je willen missen?

Hoe Flicka’s Feestweek er precies uitziet, zie je hieronder. Let wel, de reserveringen gaan hard en er zijn inmiddels dagen die niet langer beschikbaar zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Flicka (@restaurantflicka)

Programma Flicka’s Feestweek

Maandag 3 oktober : ‘Where it all started’ 

Ons allereerste menu gaat Flicka nog een keer voor u koken, uiteraard wel anno 2022. Aperitief, begeleidende wijn, water koffie met friandises en uiteraard het 5 gangen menu voor 135 euro.

Dinsdag 4 oktober : ‘FLICKA FIVE’ 

Flicka kookt 5 gangen voor hum 5 jarig bestaan. Het Jubilieum menu serveert men voor slechts 80 euro.

Woensdag 5 oktober : ‘FLICKA FIVE’ 

Flicka kookt 5 gangen voor hum 5 jarig bestaan. Het Jubilieum menu serveert men voor slechts 80 euro.

Donderdag 6 oktober : ‘FLICKA AND FRIENDS’ 

Samen met hun goede vrienden Egon van Hoof (Restaurant Mos) en Lars van Galen (Restaurant ’t Lansink) kookt Flicka’s chef-kok Thomas een prachtig exclusief 6 gangen menu. Dit belooft een groot feest te worden! Diner 6 gangen voor 150 euro.

Vrijdag 7 oktober : ‘FABULOUS FLICKA’ 

De beste gerechten van chef-kok Thomas passeren deze avond de revue. Een heus signatuur menu. Luxe over de top! Diner 7 gangen á 145 euro.

Zaterdag 8 oktober : ‘FLICKA FOODTRUCK’ 

Van 12.00 tot 15.00 uur serveert Flicka vanuit hun Foodtruck naast het pand onder meer de Fameuze Flicka’del en loaded friet. Voor het diner zal het restaurant een Exclusief Jubileum menu serveren met 5 of 6 gangen.

Zondag 9 oktober: SUNDAY VIBES 

Van 12.00 tot 15.00 uur serveert Flicka een lunch van 5 gangen voor 95 euro. Daarna gaan de voetjes van de vloer! De after party beneden in hun bar start van 15.30 tot 21.00 voor gasten van de lunch, en dit kost 32,50 euro. Alleen de after party meemaken? Kan ook, super gezellig en met kosten van 90 euro. Muziek, wijn, bubbels en snackjes vind je hier in overvloed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Flicka (@restaurantflicka)

Reserveren voor Flicka’s Feestweek

Reserveren kan via de mail reserveringen@restaurant-flicka.nl of bel via 0418-745361.

Dit zegt de Michelin-gids over Restaurant Flicka

Sterren restaurant Flicka 5 jaar Feestweek

“Flicka is het toonbeeld van een modern restaurant. Thomas van Santvoort bundelt er de ervaring die hij opdeed in topzaken als Parkheuvel en Boreas. Daar leerde hij bijvoorbeeld hoe je een (noot!) kalfszwezerik perfect krokant bakt. Zijn techniek is feilloos en wordt in de verf gezet met een eigen stijl. Zo wordt de zwezerik gecombineerd met kombu voor een zilte ondertoon, zwarte look voor extra power en venkel die fraîcheur toevoegt. Het evenwicht tussen al deze smaken toont zijn talent aan.

Chef Van Santvoort heeft een voorkeur om smaken pep te geven met aciditeit. Het geeft topproducten als zeebaars en langoustine een geweldige boost. De sommelier speelt daar knap op in met prikkelende wijnassociaties.

Uw reis naar Flicka wordt eveneens beloond met een prachtzicht op de groene omgeving en de Maas. De designelementen in het intieme decor bekoren evenzeer. En wat dacht u van een zalige overnachting als afsluiter?”

Fotocredits: Pieter D Hoop

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram