TRAILER: Bekijk de maagverscheurende trailer van ‘Bones and All’ met Timothée Chalamet en Taylor Russell

Bones and All trailer

TRAILER: Bekijk de maagverscheurende trailer van ‘Bones and All’ met Timothée Chalamet en Taylor Russell

Bekijk de maagverscheurende trailer van Bones and All met Timothée Chalamet en Taylor Russell. Een film die romantiek en horror samenbrengt..

Bones and All met Timothée Chalamet en Taylor Russell in de hoofdrollen wordt vermoedelijk één van de meest spraakmakende filmprojecten van het jaar. De film – die werd geregisseerd door de Italiaanse filmmaker Luca Guadagnino – ging dit jaar voor het eerst in première op het Filmfestival van Venetië en zal in november zijn publieke debuut maken.

Romantiek en horror komen samen in deze maagverscheurende film. Het plot neemt ons mee door het verhaal van Lee, gespeeld door Timothée Chalamet, en Maren, gespeeld door Taylor Russell, die allebei hongerig zijn naar liefde én mensen als ze ontdekken dat ze zich beide identificeren als kannibalen. Het is even gruwelijk en oprecht, en de trailer hierboven – met als achtergrond het griezelige nummer “You Want It Darker” van Leonard Cohen – toont fragmenten van hun wellustige relatie, hun avonturen door heel Amerika en hun bloederige moorden.

Bones and All komt medio november 2022 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram