ZAKELIJK: Software-trainingen waar iedereen zich voor zou moeten inschrijven

Software-trainingen

ZAKELIJK: Software-trainingen waar iedereen zich voor zou moeten inschrijven

Software-trainingen waar elke persoon zich voor zou moeten inschrijven? Wij hebben een serie handige digitale vaardigheden voor je op een rij gezet.

Software-trainingen

Stel je de mogelijkheden eens voor als je elk type softwarereparatie zelf zou kunnen uitvoeren, elke vorm van softwarecodering kent of als je Microsoft Office tot in de puntjes beheerst. Technologie is zo’n krachtig hulpmiddel, dat het zelfs een compleet nieuw werkveld van IT’ers heeft gecreëerd in de afgelopen decennia. Moet je dan altijd externe krachten inschakelen als je issues hebt met laptop of PC? Tuurlijk niet. Er zijn enkele basisvaardigheden die je kunt en misschien wel verwerven voordat je aan de slag gaat met en in de digitale wereld.

In dit artikel worden een aantal software-programma’s benoemd die trainingen hebben, geschikt voor jouw zakelijke doeleinden. Heb jij al ervaring met software-trainingen?

Microsoft Office-tools

In de zakenwereld is een Microsoft training een noodzaak. Hiermee kun je in realtime samenwerken met anderen en georganiseerd te werk gaan. Deze tools zijn ook gemakkelijk te gebruiken en kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt.

Microsoft Word is de populairste tekstverwerker ter wereld en bestaat al sinds 1989. Het is een alles-in-één tool voor het maken van documenten, cv’s, brieven en meer. Je kunt zelfs je eigen sjablonen maken voor verschillende soorten documenten, zoals eerder genoemde cv’s of brieven. Op deze manier kun je tijd besparen door eenvoudig het juiste sjabloon uit de lijst te selecteren wanneer dat nodig is.

Microsoft Excel is eveneens een van hun meest populaire programma’s. Hiermee kunnen mensen spreadsheets maken met behulp van formules die automatisch getallen berekenen op basis van gegevens die zijn ingevoerd in cellen binnen elke rij of kolom.

AutoCAD

AutoCAD is een CAD softwaretoepassing die wordt gebruikt om 2D- en 3D-ontwerpen te maken en te bewerken. Het is een populaire keuze onder architecten, ingenieurs en ontwerpers. AutoCAD wordt gebruikt om alles te ontwerpen, van gebouwen tot auto’s.

Grafische ontwerptools

Adobe Photoshop is een softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het bewerken van afbeeldingen, foto’s en grafische afbeeldingen. Het wordt gebruikt bij webontwikkeling om mockups en prototypes van websites, apps of elke vorm van digitale media te maken.

Illustrator is een applicatie die wordt gebruikt om vectorafbeeldingen te maken. Ze kunnen worden geschaald zonder verlies van resolutie, waardoor ze ideaal zijn voor webdesign. Dit programma ondersteunt ook verschillende bestandsindelingen zoals JPG, PNG en GIF. Dit maakt het gemakkelijk om te werken met ontwerpers die liever verschillende programma’s gebruiken, zoals Photoshop of InDesign.

Tally boekhoudsoftware

Tally boekhoudsoftware is een zeer populaire en veelgebruikte boekhoudsoftware. Het is ontwikkeld door Tally Solutions, een Indiaas bedrijf gevestigd in Chennai. De software is ontworpen om kleine bedrijven te helpen hun boekhoudbehoeften efficiënt en effectief te beheren. Tally boekhoudsoftware wordt geleverd met veel functies, waaronder een zeer aanpasbare interface voor alle soorten gebruikers, zoals accountants en managers.

Welke software-trainingen zijn een must voor jou?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram