WONEN: Het oosterse tapijt als pronkstuk van de kamer

oosterse tapijt kopen

WONEN: Het oosterse tapijt als pronkstuk van de kamer

Een nieuw tapijt kopen voor jouw interieur? Denk eens aan het oosterse tapijt als pronkstuk van de kamer.

oosterse tapijt kopen

Oosterse tapijten zijn van oudsher onderdeel van het meest stijlvolle interieur. Toch hebben oosterse tapijten gedurende de afgelopen jaren een echte comeback gemaakt. Of je het tapijt nou op de vloer legt of aan de muur hangt, een oosters tapijt is zowel tijdloos als trendy, en fungeert altijd als het pronkstuk van de kamer. Dat wil zeggen, als je een kwalitatief hoogwaardig product aanschaft. En wat ons betreft is dat een tapijt dat uitblinkt in ontwerp, vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De herkomst van oosterse tapijten

Deze categorie tapijt kent zijn herkomst in oosterse landen zoals India, China, Turkije, Pakistan en Perzië.  Een oosters tapijt uit de collectie van bijvoorbeeld tapijtenkelim.nl gaat gerust tientallen jaren mee. Daarmee is het niet alleen een pronkstuk, maar ook een familiestuk. Al deze tapijten zijn met de hand geknoopt, van de beste materialen.

Zo maak je een goede keuze

Als het om oosterse tapijten gaat, dan zal je opvallen dat er zo ontzettend veel te kiezen valt. Zonder goede voorbereiding kan het dan gebeuren dat je je laat verleiden door een betoverend kleurrijk exemplaar dat in de praktijk misschien minder goed aansluit bij hoe je het oorspronkelijk bedacht had. Bereid je dus goed voor en stel jezelf de volgende vragen:

  • In welke ruimte ga je het tapijt gebruiken?
  • Welke afmeting moet het tapijt hebben?
  • Welke wensen heb je voor kleur en design?

Kies een tapijt dat je aanspreekt

Het perfecte oosterse tapijt bestaat niet. Jij en je tapijt moeten vooral een match zijn. Het is een kwestie van vergelijken: welk tapijt spreekt je het meeste aan en sluit aan bij jouw beoogde interieur? Waarschijnlijk is het tapijt dat er voor jou primair uitspringt, de beste match. Een oosters tapijt kiezen doe je niet met je hoofd, maar met je hart. Het is absoluut ook een kwestie van gevoel.

Waar vind je het beste oosterse tapijt?

Ontdek eens de collectie van Tapijtenkelim.nl. Deze webshop is gespecialiseerd in oosterse en Perzische tapijten. Ze importeren alles zelf rechtstreeks en hebben een enorm aanbod. De winkel en het magazijn bevinden zich in Bleiswijk, dus mocht je op zoek zijn naar een pronkstuk voor binnen jouw inrichting, breng dan een bezoek aan hun showroom. Bekijk de tapijten en voel wat jouw favoriet is!

Klik op deze link om adresgegevens en openingstijden te zien.

oosters tapijt

Post a Comment

#Volg ons op Instagram