The Kooples keert terug naar zijn oorspronkelijke, subversieve stijl met #FUCKKOOPLES capsule

The Kooples #FUCKKOOPLES capsule

The Kooples keert terug naar zijn oorspronkelijke, subversieve stijl met #FUCKKOOPLES capsule

The Kooples keert terug naar zijn oorspronkelijke, subversieve stijl. Het kledingmerk introduceert de toffe #FUCKKOOPLES capsulecollectie.

The Kooples #FUCKKOOPLES capsule

Om de breuk met hun verleden en het terugkeren naar een cultuurengagement duidelijk te markeren, keert kledingmerk The Kooples terug naar zijn oorspronkelijke, subversieve stijl. Middels hun nieuwste capsulecollectie introduceert het label een oprechte en eenduidige boodschap: #FUCKKOOPLES.

Geïnspireerd door een nieuwe energie, herdefinieert The Kooples zijn fundamenten en stuurt het merk een krachtige boodschap naar zowel degenen die het merk graag droegen als degenen die er graag in willen lopen: Fuck The Kooples!

Achter het provocerende en tweedegraads begrip komt echter een echte en oprechte boodschap naar voren, een schone lei, waarbij men terugkeert naar zijn roots en culturele vooroordelen die ooit het merksucces hebben gesmeed en opgebouwd. Met #FuckKooples momenteel centraal, wordt dit bericht uitgedragen middels een T-shirtcapsule die inmiddels al is verschenen, gefotografeerd terwijl gedragen door 7 talenten (zie onderaan). Tevens zijn er meer expliciete kledingstukken, zoals de hoodie hieronder.

#FUCKKOOPLES

Maar ‘Fuck’ zeggen of schrijven mag niet in de media, toch? Toch doen? Geen zorgen. Verbod is dikwijls een aanjager van creativiteit, maar de boodschap zal desondanks worden verdoezeld. De suggestie is echter duidelijk en de campagne laat wel het licht schijnen op #UnauthorizedTShirt-dag.

De nieuwe The Kooples-collectie is compromisloos, scherp, eclectisch en sexy, en creëert duidelijke dialogen tussen mannen en vrouwen: van parka’s met luipaardprint tot getailleerde pakken, van vinyljeans tot voorgevormde enkellaarzen, iedereen kan dragen wat hij wil.

#FUCKKOOPLES

Met zijn voorliefde voor maatwerk zet The Kooples bovendien de snit, de kwaliteit van de materialen en het gevoel voor detail sterk in de verf en terug in het hart van zijn nieuwe garderobe: uitsnijdingen, garnituren, inlays en opgedrukte logo’s scherpen een stijl aan die bewust opzichtig is.

Elk kledingstuk is een uitnodiging om grenzeloos te zijn, en klaar om alles zonder angst te confronteren: verlangens, fouten en smaak voor een subversieve mode.

The Kooples #FUCKKOOPLES capsule

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram