EVENT: Ben jij een developer? Dan is het Honeypot Developer Darts Championship een schot in de roos

Honeypot Developer Darts Championship amsterdam oche

EVENT: Ben jij een developer? Dan is het Honeypot Developer Darts Championship een schot in de roos

Ben jij een developer op zoek naar een nieuwe baan of inspiratie? Kom 5 oktober naar de Honeypot Developer Darts Championship in Amsterdam.

Honeypot Developer Darts Championship amsterdam oche

Ben jij een developer en altijd in voor een game-avond met gelijkgezinden? Noteer dan 5 oktober in je agenda. Honeypot, Europa’s grootste tech-gerichte banenplatform, organiseert dan haar eerste Developer Darts Championship bij het gastro-gaming concept Oche aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Kortom; richt je pijlen op verschillende elektronische dartborden and talk tech!

Come & hang out!

Honeypot daagt je uit bij het gastro-gaming concept Oche – daar staat het samen spelen van darts centraal. In het restaurant heb je de keuze uit een traditioneel potje darten of tientallen andere versies, voorzien van elektronische gamefuncties. De borden houden automatisch de score bij en attenderen je zelfs op je beurt. Daardoor kun jij het rekenwerk overslaan en volop genieten van een drankje met de Honeypot community. Ben jij de grote winnaar van de avond? Dan ga je met een Honeypot fiets naar huis!

Inschrijven voor het Honeypot Developer Darts Championship

Kom jij – samen met een vriend – een pijltje gooien? Schrijf je gratis in via deze link (er zijn een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar). Het dartkampioenschap van Honeypot vindt plaats op 5 oktober vanaf 17.30 tot 20.00 uur bij Oche, Utrechtsestraat 11 in Amsterdam.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram