TRAILER: Netflix brengt officiële ‘Lupin: Part 3’ teaser uit

Lupin: Part 3 lupin seizoen 3 trailer

TRAILER: Netflix brengt officiële ‘Lupin: Part 3’ teaser uit

Netflix heeft de eerste officiële Lupin: Part 3 teaser uitgebracht. De eerste previewclip belooft een verrassende terugkeer.

Netflix brengt de spanning voor seizoen drie van Lupin op gang met de release van een teaser. Lupin: Part 3 is zo goed als gereed om fans te betrekken bij de volgende avonturen van de Franse overvalthriller.

Het titulaire personage Assane Diop, gespeeld door Omar Sy, keert terug als de dief die bekend staat als de 21e-eeuwse Arsène Lupin, de gentleman ‘cambrioleur’ uit de mysterieromans van Maurice LeBlanc. Het derde seizoen begint waar de finale van seizoen twee eindigt, waarin Assane eindelijk wraak neemt op Hubert Pellegrini omdat hij zijn vader erin heeft geluisd.

Volgens Netflix begint de actie vrijwel direct in het derde seizoen, waarin Assane is ondergedoken en “ver moet leren leven van zijn vrouw en zoon. Door het leed dat ze door hem moeten ondergaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit terug te keren naar Parijs om hen een waanzinnig voorstel te doen: Frankrijk verlaten en ergens anders een nieuw leven beginnen. Maar de geesten van het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zal zijn plannen op zijn kop zetten.”

In het verleden heeft Sy geplaagd dat het nieuwe seizoen een grotere cast zal bevatten voor de binnenste cirkel van de dief. Er wordt verwacht dat Lupin meer handlangers zal hebben naarmate de gebeurtenissen vorderen.

Netflix heeft de officiële premièredatum voor Lupin seizoen 3 nog niet aangekondigd. Bekijk de teaser bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram