TRAILER: Regisseur M. Night Shyamalan is terug met nieuwe bloedstollende horrorfilm

Knock at the Cabin trailer M. Night Shyamalan

TRAILER: Regisseur M. Night Shyamalan is terug met nieuwe bloedstollende horrorfilm

De eerste trailer voor Knock at the Cabin is hier. In de nieuwe horrorfilm van regisseur M. Night Shyamalan zien we onder meer Dave Bautista.

Universal Pictures heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor het nieuwste filmproject van regisseur M. Night Shyamalan.(The Sixth Sense, Unbreakable, Split) De mysterie-horrorfilm, Knock at the Cabin, ook te bestempelen als een apocalyptische thriller, is een bewerking van de hitroman van Paul Tremblay, The Cabin at the End of the World.

De trailer geeft ons een korte glimp van wat we kunnen verwachten. Een gezin bestaande uit twee vaders en hun dochter, besluit om vakantie te vieren, weg van de bewoonde wereld, in een afgelegen hut. Vaders Andrew en Eric, gespeeld door Jonathan Groff en Ben Aldridge, verspillen geen tijd en springen in het meer met hun dochter. In de hoop een paar momenten van ontspanning te hebben, wordt de vredige reis van het gezin afgebroken wanneer een groep vreemden aan de deur verschijnt, bestaande uit Redmond (Rupert Grint), Leonard (Dave Bautista), Sabrina (Abby Quinn) en Adriane (Nikki Amuka-Bird).

De vreemden verstoren de vakantie van het gezin abrupt wanneer ze inbreken en hen vastbinden. De twee vaders wordt verteld dat ze zijn gekozen om een ​​zeer belangrijke beslissing te nemen die de loop van de komende apocalyps zal beïnvloeden. Om te voorkomen dat de wereld vergaat, moet een van de familieleden worden vermoord door de ander en het is aan de familie om te beslissen wie degene zal zijn die sterft.

Bekijk de trailer bovenaan. Knock at the Cabin komt 2 februari 2023 in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram