Zomermenu van TOZI Restaurant & Bar nog slechts enkele weken verkrijgbaar in Amsterdam Zuid

TOZI Restaurant & Bar amsterdam zuid recensie

Zomermenu van TOZI Restaurant & Bar nog slechts enkele weken verkrijgbaar in Amsterdam Zuid

TOZI Restaurant & Bar brengt de mediterraanse zomer naar Amsterdam Zuid. Het zomermenu is echter nog enkele weken verkrijgbaar, dus kom snel langs.

TOZI Restaurant & Bar zomermenu

De Italiaanse hotspot TOZI Restaurant & Bar staat natuurlijk bekend om zijn Cicchetti, kleine Venetiaans geïnspireerde gerechten om te delen. Bij deze ideale uitvalsbasis voor de zwoele zomeravonden introduceerde men enige tijd terug een heerlijk zomermenu. De perfecte manier om het mediterraanse zomergevoel in Amsterdam Zuid te beleven. Maar let op, deze lekkernijen zijn nog slechts enkele weken verkrijgbaar. Reserveer dus snel!

Bij TOZI draait het om het delen van mooie momenten in goed gezelschap onder het genot van fijne gerechten. Deze zomer is de menukaart aangevuld door Stefano Assente, TOZI’s nieuwe chef-kok. Heerlijk zomerse gerechten, waardoor je hun Venetiaanse huiskamer niet wilt verlaten als je er eenmaal zit.

In de wandelgangen hebben wij gehoord dat er een nieuwe menukaart onderweg is voor het najaarsseizoen. Dit betekent dat je snel langs moet gaan bij TOZI Restaurant & Bar, wil je nog kunnen genieten van de smakelijke creaties van deze zomerperiode. Zij die er reeds van hebben geproefd zullen het nog eenmaal willen ervaren. Ben je er nog niet geweest? Plan dan snel een avondje in met vrienden of ontdek de kaart met jouw meest dierbare.

TOZI Restaurant & Bar zomermenu

Ontdek nog snel het TOZI zomermenu

Chef-kok Stefano Assente, waar we zo op terugkomen, vond zijn inspiratie voor het nieuwe menu in zijn vele reizen en ervaringen over de hele wereld. Verwacht bij dit Italiaanse restaurant in Amsterdam Zuid een mix van authentiek Italiaans comfort food, waar de juiste kooktechnieken zijn toegepast en eigentijdse gerechten een twist hebben gekregen.

Citrusvruchten geven een echt mediterraans gevoel aan elk gerecht en groenten worden zo bereid dat elke smaak goed tot uiting komt. Daarnaast worden vis en vlees met zorg bereid om een explosie van natuurlijke smaken te garanderen en tillen de sauzen de gerechten naar een nieuw niveau.

TOZI Restaurant & Bar amsterdam zuid

Ons persoonlijke advies voor hen die niet kunnen kiezen; ontdek het Best of TOZI Menu. Je krijgt diverse gerechten op tafel om te delen, met als klap op de vuurpijl de cheese wheel die voor wordt gereden, waarna je pasta wordt voorzien van de meest verse kaassaus die je ooit hebt gehad. Een hemelse ervaring, afkomstig uit Italië.

Uiteraard gaan alle gerecht uitstekend samen met de heerlijke wijnen van de kaart. Ga voor rood, ga voor wit, of ga toch voor een cocktail. TOZI heeft enkele eigen creaties op vat – ja, echt geschonken uit het vat – zoals de Aged Negroni. Vergeet na het dessert ook niet te vragen om hun digestive, eveneens uit eigen vat.

TOZI Restaurant & Bar cocktail

Nieuwe chef-kok: Stefano Assente

Inmiddels staat hij er al enkele maanden, maar chef-kok Stefano Assente verdient een aparte vermelding.⁠ Stefano groeide op in de prachtige regio Toscane, Italië. Hoewel hij een echte Italiaan in hart en nieren is, heeft hij 13 jaar in het buitenland gewoond om te genieten van verschillende eetculturen en levensstijlen – te beginnen in Moskou, daarna Parijs en sinds de laatste 9 jaar is Amsterdam zijn vaste thuisbasis.

TOZI Restaurant & Bar Stefano Assente

Stefano is enthousiast, gedreven, creatief en heeft een oog voor detail. Een echte perfectionist, en dat merk je op je bord, van begin tot eind. Hij combineert zijn passie voor de Italiaanse keuken met de verfijning die vaak wordt gezien in de Franse keuken om de beste regionale recepten te creëren.

Wil jij nog proeven van het bijzondere zomermenu van TOZI Restaurant & Bar? Reserveer dan snel hier.

TOZI Restaurant & Bar amsterdam zuid review

TOZI Restaurant & Bar amsterdam zuid review

TOZI Restaurant & Bar amsterdam zuid review

TOZI Restaurant & Bar amsterdam zuid recensie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram