Deze truien voor heren mogen dit najaar 2022 niet in de kast ontbreken

najaar 2022 truien voor heren kopen

Deze truien voor heren mogen dit najaar 2022 niet in de kast ontbreken

Dit najaar 2022 truien voor heren kopen? Deze truien voor heren mogen dit herfst/winter 2022-seizoen niet in de kast ontbreken.

najaar 2022 truien voor heren kopen

Het najaar is inmiddels stiekem binnengeslopen, met meer regenbuien dan ons lief is en een temperatuur die ons noopt tot het dragen van warmere kleding. Is jouw najaarsgarderobe al op orde? Voor heren truien kopen is niet altijd even makkelijk, daarom hebben wij ter inspiratie enkele belangrijke truientrends najaar 2022 voor heren op een rij gezet.

Talloze varianten van de herentrui vind je in nog meer verschillende winkels. Van voordelig tot prijzig, van oversized tot strak, de trui voor mannen is werkelijk in alle soorten, vormen en maten verkrijgbaar. Maar welke zijn dit herfst/winter 2022-seizoen nu de moeite waard om aan te schaffen?

Jouw collectie truien mag gevarieerd zijn. Dit betekent hippe sweaters met prints, gebreide truien met patronen en zeker ook hoodies met merklogo. Heb jij echter al bijvoorbeeld een must have turtleneck in je kast? Zo niet, snel kopen, maar let wel op.

Coltrui

Voor heren coltruien kopen kan nog best tricky zijn, omdat deze truisoort met zijn hoge hals en nek natuurlijk bij uitstek lekker warm is. Koop je de trui echter in wol en is het warm binnen, dan wordt het al snel te heet. Bovendien kan het enorm gaan kriebelen. Je hebt de coltrui ook in katoen, maar dan kan die weer net iets te koud zijn als je buiten besluit je even te ontdoen van je jas. Bedenk dus goed voor welke gelegenheid je dit soort trui gaat dragen.

Pullover

De pullover is een trui die bij uitstek geschikt is om over een overhemd of polo te dragen. De naam zegt het natuurlijk al. Nu is dit voor velen een beetje te formeel, saai of kak, maar echt waar, in de juiste combinatie van kleur en materiaal kan deze trui heel stijlvol zijn werk doen.

Hoodie

Of je nu naar vrienden gaat om te ontspannen, undercover de bioscoop wil bezoeken of die winterse late night hardloopsessie wil bedwingen, de hoodie is de lekkerste trui die er is. Met zijn capuchon is hij niet alleen heel stijlvol onder vrijwel alle jassen, hij is ook nog extreem praktisch tegen kou óf als jij je even iets meer anoniem wenst te verplaatsen. Alle high-end merken hebben wel een toffe hoodie, dus kies vooral een exemplaar van jouw favoriete merk.

Gebreide trui

Voor die extra koude najaarsdagen is een gebreide trui het ultieme kledingstuk om je warm te houden. Deze klassieke trui – die echt niet van oma hoeft te komen, maar het mag best – past op vrijwel elke jeans en matcht ook met zo ongeveer alle soorten boots. Goede jas eroverheen en je bent klaar om de buitenlucht te betreden.

Dit najaar 2022 truien voor heren kopen? Vergeet de exemplaren hierboven niet voor jouw garderobe!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram