Silhouette TMA-brillen trekken bekijks met randloze getinte glazen

Silhouette TMA bril met randloze getinte glazen

Silhouette TMA-brillen trekken bekijks met randloze getinte glazen

Op zoek naar een bril met randloze getinte glazen? De Silhouette Tinted Glasses zijn nu verkrijgbaar en zijn precies wat je zoekt.

Silhouette TMA bril met randloze getinte glazen

Wie de zomer in stijl gaat afsluiting bij één van de mooie closing parties in Ibiza, wil zeker voor vertrekt nog eens de brillenroulatie checken. Heb je wel de juiste kleuren brillen met getinte glazen? Heb je überhaupt wel een must have bril met getinte glazen? Geen zorgen, Silhouette heeft een nieuw lijn die je snel in huis kunt halen.

Wie het echt goed wil doen met getinte glazen, die zorgt er ook voor dat ze randloos zijn. Complimenteer je ogen met slechts de getinte glaslaag en rond de zomer stijlvol af. Randloze brillen met getinte glazen zijn op dit moment natuurlijk enorm trendy. Je ziet ze overal, van de neus van beroemde rappers tot trendy IT-girls zoals Bella Hadid en Rihanna. Ze doken dit seizoen veelvuldig op bij de grote catwalks, waar dan ook ter wereld, dus het is niet gek dat stijliconen spoedig volgden.

Uiteraard zeggen we niet dat je iedere trend afkomstig uit Parijs, Milaan, New York of Tokyo blindelings moet opvolgen, maar de bril met randloze getinte glazen is in onze optiek – pun intended – in potentie een blijvertje. Of het nu gaat om brillen op sterkte of zonnebrillen, het getinte glas geeft karakter. Daarnaast draag je de bril gemakkelijk de gehele dag en avond.

De Silhouette Titan Minimal Art – ofwel TMA – is binnen de collectie van het luxe brillenmerk de opvallende wannahave. Alhoewel zij mannen waarschijnlijk om andere redenen zal aanspreken, is het niet verwonderlijk dat de Oostenrijkse wereldmarktleider op het gebied van randloze luxebrillen zangeres Rita Ora vroeg voor hun campagne. No worries, de brillen zijn er ook gewoon voor heren.

Silhouette TMA bril met randloze getinte glazen

Silhouette TMA: Bril met randloze getinte glazen

De iconische TMA – The Icon bril van Silhouette is het perfecte voorbeeld van minimalistisch design. Dit model mag omwille van het gebrek aan poespas zelfs regelmatig met astronauten van NASA mee de ruimte in.

De vier nieuwe stijlvolle brillen met getinte glazen zijn casual en cool tegelijk. Dankzij getinte glazen zie je de wereld letterlijk door een gekleurde bril én oog je zelf kleurrijk. Silhouette is de marktleider in randloze brillen en biedt nu een uitgebreide selectie trendy nieuwe modellen aan in nieuwe kleuren met glazen in verschillende vormen. Check dus snel welke jij mooi vindt en laat je vooral even informeren welke vormen en kleuren het beste bij jouw hoofd passen.

De verschillende vormen en modellen van de nieuwe TMA brillen zijn namelijk Rounded Teardrop, Aviator, Round Butterfly & Angled Butterfly. Ook op het gebied van kleur hebben brildragers heel wat opties. Van Radiant Rose Gold, Cosmic Blue tot Mysthic Ruthenium & Spheric Silver. De brillen zijn – net zoals alle brillen van Silhouette – enorm licht. Het materiaal van de bril is hightech titanium en de brillen zijn, zoals alle TMA brillen, scharnierloos.

Ga nu naar de webshop van Silhouette en scoor jouw trendy TMA bril met randloze getinte glazen.

Silhouette TMA bril met randloze getinte glazen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram