Patta plaagt aankomende New Balance 990v3-samenwerking

Patta x New Balance 990v3

Patta plaagt aankomende New Balance 990v3-samenwerking

De aankomende Patta x New Balance 990v3 sneaker is geplaagd middels een afbeelding. Het is de eerste keer dat dit model aan bod komt bij Patta.

Patta x New Balance 990v3

Na samen te hebben gewerkt aan een aardse 920 in 2020 en een elegante 991 in 2021, zijn Patta en New Balance nu terug met een 990v3 sneaker. Geplaagd door Tim Sabajo – de broer van Patta mede-oprichter Edson Sabajo en Patta-teamlid van de eerste dag – lijkt het nieuwe ontwerp rijk getextureerde materialen en gedurfde colorblocking te bevatten.

Hoewel Sabajo slechts een enkele foto van de hiel van de aanstaande collabo plaatste, is het voldoende om al een behoorlijk overzicht te geven van wat het ontwerp biedt. Suède, mesh en synthetisch materiaal ontmoeten elkaar op het bovenwerk, dat een melange van bemoste groene tinten gebruikt en levendigheid lijkt toe te voegen met behulp van een vleugje kellygroen en felblauw richting de voorvoet. Er is een speciale Patta-logobehandeling en een andere gestempelde afbeelding geeft aan dat het om een in de VS gemaakte constructie gaat. Gespikkelde tweekleurige tussenzolen ronden de sneakers af.

De 990v3 was een van de populairste New Balance-sneakers van 2022, grotendeels dankzij het werk van Teddy Santis aan de MADE in USA-lijn. Patta zal zonder twijfel olie op het vuur te gooien als hun variant van de geliefde runner – die trouwens zijn 10e verjaardag viert dit jaar – in de schappen komt te liggen.

Een exacte Patta x New Balance 990v3 releasedatum is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk snel worden aangekondigd.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Timothy Sabajo (@timpatta)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram