TRAILER: Adam Driver en Don Cheadle te zien in apocalyptische rampenfilm ‘White Noise’

White Noise trailer netflix

TRAILER: Adam Driver en Don Cheadle te zien in apocalyptische rampenfilm ‘White Noise’

Adam Driver en Don Cheadle zijn te zien in de apocalyptische rampenfilm White Noise. De film verschijnt bij Netflix en de eerste trailer kijk je hier.

Netflix heeft een voorproefje vrijgegeven van de aankomende door Noah Baumbach geregisseerde film White Noise. Het project is een verfilming van de klassieke Don DeLillo-roman met dezelfde naam en de eerste trailer kijk je hierboven.

De roman werd voor het eerst gepubliceerd in 1985 en kreeg wereldwijde aandacht omdat het ontleedt hoe moderne technologie de menselijke samenleving onontkoombaar heeft beïnvloed. Hoewel de gebeurtenissen van de roman nu drie decennia geleden zijn en de technologie van vandaag heel anders is dan die in de jaren ’80, kan het fenomeen nog steeds worden geïnterpreteerd in de huidige tijd.

De cryptische teaser-trailer introduceert Adam Driver als Jack Gladney, een professor in “Hitler Studies” die lijkt te worstelen met leven, dood en de zorgen van het dagelijks leven. Zijn vrouw Babette wordt gespeeld door Greta Gerwig en Don Cheadle speelt Drivers collega Professor Murray Siskind. Terwijl Jack zoekt naar een manier om gelukkig te zijn in dit leven van onzekerheid, begint het plot met een chemische lekkage die een giftige wolk vrijgeeft die boven diens personages en het verhaal opdoemt.

De apocalyptische thriller opende op 31 augustus het Filmfestival van Venetië en verschijn op 30 september bij het Filmfestival van New York. Netflix maakte bekend dat White Noise op 25 november in geselecteerde bioscopen uitgebracht voordat de film op 30 december bij de streamingdienst verschijnt.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram