Gaan deze 3 iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Plus-geruchten vanavond uitkomen?

iPhone 14 Plus-geruchten

Gaan deze 3 iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Plus-geruchten vanavond uitkomen?

Gaan deze 3 iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Plus-geruchten vanavond werkelijkheid worden tijdens de online presentatie van Apple?

iPhone 14 Plus-geruchten

Gedurende de afgelopen maanden zijn er talloze geruchten voorbijgekomen gekomen over zowel het uiterlijk als de functies van de nieuwe Apple iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Plus. Wordt dit allemaal werkelijkheid of dienen we voor sommige vernieuwingen toch op de iPhone 15 te wachten?

Elk jaar weer hebben talloze bronnen, van analisten tot anonieme medewerkers, geruchtmakende info over de nieuwe iPhone van Apple. Toch blijft het altijd afwachten wat werkelijkheid is, tot het officiële moment daar is.

Om warm te worden voor de keynote presentatie door Apple hebben we een drietal mooie iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Plus-geruchten onder de loep genomen.

“iPhone 14 Pro heeft USB-C-aansluiting”

Een USB-C-poort in de iPhone 14 Pro? Het 2022-vlaggenschip van Apple zou best eens de eerste kunnen zijn. Met oog op duurzaamheid en het feit dat je de iPhone sneller kunt opladen is dit een welkome toevoeging. Kenners verwachten deze aanpassing echter pas bij de iPhone 15. De komst van de USB-C voor de iPhone is overigens een zekerheid, aangezien de Europese Unie eerder een wet doorvoerde die verplicht dat alle apparaten binnen de EU een USB-C-poort hebben.

“FaceID onder het scherm”

Dat FaceID bij de nieeuwe iPhone 14 onder het scherm komt te liggen werd een jaar geleden al beweerd door beeldschermanalist Ross Young. De iPhone 14 moet de eerste smartphone van Apple wordend die FaceID onder het scherm krijgt, wat mede komt omdat de de inkeping bij de front-camera (notch) – waar FaceID nu zit – nu toch eindelijk zal worden verwijderd.

Overigens was het Twitter-lekker dylandkt die claimde dat de nieuwe iPhone 14 Pro een kleine camera-uitsparing zou krijgen, meer in de vorm van een pil. Deze bewering lijkt al te kloppen, waarmee FaceID dan inderdaad onder het scherm lijkt te worden verplaatst. Inmiddels zijn er echter ook nieuwe geruchten die melden dat deze op komst zijnde iPhone 14-eigenschap pas medio 2026 bij een iPhone te zien zal zijn.

“iPhone 14 Pro krijgt titanium frame”

Krijgen we een titamium iPhone 14 Pro? De huidige behuizing van de iPhone bestaat uit roestvrij staal, maar titanium zou een mooie versterking zijn. Letterlijk. Dit materiaal is namelijk sterker en lichter van gewicht. Ook is het beter bestand tegen krassen.

Meerdere geruchten deden al melding van het feit dat Apple dit materiaal op zijn minst heeft uitgeprobeerd, maar vermoedelijk is het simpelweg te prijzig. Velen hebben het er vast voor over, maar zelf zal het Amerikaanse techbedrijf op dit moment waarschijnlijk niet kiezen voor een nog duurdere iPhone.

Hoe duur de nieuwe iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Plus wél worden horen we snel. Naast de geruchten zijn er overigens tevens al enkele – zo goed als – zekerheden. Zo zal er naast de reguliere iPhone 14 ditmaal geen mini-verise verschijnen, maar een exemplaar met een groter display. Dit is de eerder genoemde iPnone 14 Plus, die qua design en functies veel weg zou moeten hebben van de iPhone 13.

De iPhone 14 Pro toont meer verschillen, zoals dus de voorkant, waar de notch nu toch echt verdwijnt. Dit betekent dat het schermoppervlak dus groter wordt. Uiteraard is ook de camera aan de achterzijde weer verbeterd. Verwacht minstens 48 megapixels en een verbeterde AI!

Welke iPhone 14, iPhone 14 Pro iPhone 14 Plus-geruchten mogen van jou wel realiteit worden? Houd ons in de gaten voor meer updates over Apple’s nieuwe iPhone 14 smartphones!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram