Tudor presenteert met de Pelagos 39 een nieuw model

Tudor Pelagos 39

Tudor presenteert met de Pelagos 39 een nieuw model

Tudor presenteert met de Pelagos 39 een nieuw model. De Tudor Pelagos 39 is een duikhorloge voor de smallere pols.

Tudor Pelagos 39

Met het nieuwe Pelagos 39-model, biedt Tudor naar eigen zeggen een veelzijdig horloge perfect voor de wereld van het technisch duiken en stedelijke verfijning. Het nieuwe klokje is perfect voor de smallere pols.

Met graad 2 titanium, lichtgevende keramische composiet monobloc uurmarkeringen, een snel verstelsysteem voor de sluiting en een duikers extensie, combineert het Pelagos 39 model Tudor’s professionele duikhorloge erfgoed met de veelzijdigheid van een 39-millimeter kast en de opvallende uitstraling van sunray satijnen afwerkingen op de lunette en wijzerplaat. Het resultaat is een sporthorloge dat zowel geavanceerde horlogetechnologie als een chique esthetiek heeft, perfect voor in de stad en aan de kust.

MAT-GLANZEND CONTRAST

De esthetische balans van de Tudor Pelagos 39 is mogelijk gemaakt door een volledig sunray satijn-geborstelde kast. De aangebrachte uurmarkeringen op de wijzerplaat zijn gemaakt van monobloc lichtgevend keramisch composiet, een kenmerk dat de technische esthetiek verbetert en tegelijkertijd het lichtgevende oppervlak van de uurmarkeringen aanzienlijk vergroot.

De wijzerplaat bestaat uit twee hoofdelementen; een zonnestraal gesatineerde platte schijf waarvan de subtiele glans contrasteert met de matte afwerking van de 45° kegelvormig gestraalde flens. Ten slotte, maar daarom niet minder belangrijk, valt de naam Pelagos op in glanzend kersenrood op 6 uur, waardoor het tweekleurige kleurenpalet van het model wordt onderbroken.

Tudor Pelagos 39 david beckham

MANUFACTURE KALIBER MT5400

De Pelagos 39 is uitgerust met het Manufacture kaliber MT5400. De constructie is ontworpen om robuustheid, een lange levensduur, betrouwbaarheid en precisie te garanderen dankzij de variabele traagheidsbalans, die op zijn plaats wordt gehouden door een stevige traversebrug met twee bevestigingspunten.

Een ander opmerkelijk kenmerk is dat de gangreserve van Manufacture Calibre MT5400 “weekend-proof” is, ongeveer 70 uur, wat de drager in staat stelt het horloge op vrijdagavond af te zetten en het op maandagochtend weer op te zetten zonder het te hoeven opwinden.

TITANIUM ARMBAND EN RUBBEREN BAND

De Pelagos 39 wordt geleverd met een volledig gesatineerde titanium armband die is uitgerust met de Tudor “T-fit” sluiting voor een snelle aanpassing van de lengte. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken, vereist geen gereedschap en biedt vijf posities, waardoor de drager een fijne, onmiddellijke aanpassing van de totale lengte van de armband kan uitvoeren langs een verstelvenster van 8 millimeter. Deze sluiting heeft ook een 25-millimeter armband verlengfunctie om het horloge te kunnen dragen over een wetsuit.

DE PELAGOS FAMILIE

De Tudor Pelagos-lijn biedt een verscheidenheid van zeer technische, mechanische duikershorloges in de voorhoede van deze sector. Nu bestaande uit vier modellen, is deze productfamilie de waardige erfgenaam van Tudor-gereedschapshorloges, die sinds de jaren 1950 door pioniers van onderwater exploratie over de hele wereld werden gebruikt.

De Pelagos en Pelagos LHD modellen, voor respectievelijk rechtshandige en linkshandige duikers, bieden een ergonomische oplossing die niet alleen is afgestemd op de meeste onderwateromgevingen, maar die dankzij het helium ontsnappingsventiel ook specifiek is ontworpen voor zogenaamde “saturatieduiken”.

De Tudor Pelagos 39 is nu verkrijgbaar via officiële retailers en kost € 4.170.

Tudor Pelagos 39

Tudor Pelagos 39

Tudor Pelagos 39

Tudor Pelagos 39

Tudor Pelagos 39

Tudor Pelagos 39

Tudor Pelagos 39

Post a Comment

#Volg ons op Instagram