Samsung onthult zijn eerste OLED-gamingmonitor

Samsung Odyssey OLED G8 gamingmonitor

Samsung onthult zijn eerste OLED-gamingmonitor

De Samsung Odyssey OLED G8 is de eerste OLED-gamingmonitor van het merk en komt met een responstijd van 0,1 ms en een verversingssnelheid van 175 Hz.

Samsung Odyssey OLED G8 gamingmonitor

De nieuwe Odyssey OLED G8-gamingmonitor van Samsung treedt ons tegemoet als een praktische, premium optie voor de veeleisende gamer. Het is de eerste OLED-gamingmonitor van het elektronicamerk.

Het aankomende model komt in een ultradunne, 34-inch vormfactor met een OLED-paneel in combinatie met Quantum Dot-technologie. Het slanke metalen frame meet slechts 3,9 mm op het dunste punt en wordt aangeboden met 1800R-kromming voor een geoptimaliseerd speelbeeld. Om aan de moderne gaming-behoeften te voldoen, beschikt de monitor over een bliksemsnelle responstijd van 0,1 ms met een verversingssnelheid van 175 Hz. Extra voordelen zijn onder meer een ultrabrede QHD-resolutie, AMD FreeSync Premium, VESA DisplayHDR 400 True Black-certificering, een ingebouwde stereoluidspreker van 5 W en een ingebouwde Samsung Gaming Hub.

De Samsung Odyssey OLED G8 moet ergens voor het einde van het jaar te koop zijn voor rond de € 1.300. Meer details zijn hier te vinden.

Samsung Odyssey OLED G8 gamingmonitor

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram