Deze misverstanden bestaan er over tarotkaarten

Misverstanden die er bestaan over tarotkaarten

Deze misverstanden bestaan er over tarotkaarten

Tips voor tarotkaarten leggen nodig? Begin eerst met de misverstanden die er bestaan over tarotkaarten.

Misverstanden die er bestaan over tarotkaarten

Veel mensen denken dat tarotkaarten een zweverige bedoeling is. Het leggen van kaarten kan toch niet het leven voorspellen? En met het leggen van kaarten kan toch helemaal geen duidelijkheid gegeven worden? Dat zijn zaken die door veel mensen gedacht worden, maar waar andere mensen toch echt anders over denken. En deze laatste groep zijn de mensen die regelmatig gebruik maken van tarotkaarten en daardoor – denken te – weten wat de voordelen ervan zijn.

Zeg je tegen mensen dat je gebruik van tarotkaarten maakt? Of geef je aan dat je regelmatig met kaartleggen aan de slag gaat of je hier nader in verdiept? Dan is de kans groot dat je enigszins verbaasde gezichten krijgt. Dit komt puur door de vele misverstanden die over tarotkaarten bestaan.

Misverstand 1: het is zweverig

Veel mensen denken dat tarotkaarten zweverig zijn. Dat je in een donker hokje zit met allemaal wierook en een alternatief persoon voor je neus. Bij veel mediums gaat dit ongetwijfeld zo, maar bij de voldoende mediums niet. De meeste mediums hebben naar eigen zeggen maar één doel: jou te helpen. Hoe ze dit doen, is volledig aan hen om te bepalen. Het belangrijkste is in ieder geval om te weten dat niet elk medium zweverig is. Het leggen van kaarten is daarom niet per definitie zweverig te noemen.

Misverstand 2: het is gebakken lucht

Veel mensen denken dat je niks aan tarotkaarten hebt. De kaarten zijn immers voor ieder gelijk, waarna een medium er voor jou een leuk verhaal om heen breit. Is dit iets dat door mensen wordt gezegd die nooit gebruik van tarotkaarten hebben gemaakt? Als je eenmaal van deze kaarten gebruik hebt gemaakt, dan heb je volgens fanatici zeker een situatie waarin de kaarten wél heel veel zeggen. Om dit eens te ervaren, zou je bij één van de actieve mediums langs kunnen gaan.

Misverstand 3: het is oplichting

Er zijn mensen die beweren dat tarotkaarten oplichting is. Dit zijn echter ook mensen die aangeven dat mediums, paragnosten en helderzienden helemaal niet bestaan. Feit is echter dat in de afgelopen decennia veel mensen het nodige hebben gehad aan deze beroepen.

Daarbovenop komt dat ook veel mensen veel hebben gehad aan de tarotkaarten. Deze groep van mensen hoopt dit misverstand dan ook uit de wereld helpen: Nee, het leggen van tarotkaarten is absoluut geen oplichting. De manier waarop je naar een medium toe gaat, kan echter wel van grote invloed zijn. Zorg ervoor dat je ‘open minded’ bent en dat je dus open staat voor de bevindingen van een medium. Als je hier met een gesloten houding naar toe gaat, bestaat de kans dat je helaas niks aan de tarotkaarten hebt.

Hoe kijk jij aan tegen dit fenomeen? Toch echt wel oplichting of toch wel een gebied dat is omgeven door misverstanden en onbegrip? We durven in ieder geval te stellen, er is meer tussen hemel en aarde..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram