Panerai onthult nieuwe Luminor BiTempo met twee tijdzones

Panerai Luminor BiTempo

Panerai onthult nieuwe Luminor BiTempo met twee tijdzones

Een nieuwe Panerai Luminor BiTempo is onthuld. Het nieuwste Panerai-horloge toont niet één, maar twee tijdzones.

Panerai Luminor BiTempo

De Italiaanse horlogemaker Panerai breidt zijn catalogus van luxe uurwerken uit met de nieuwe Luminor BiTempo.

Het verfijnde horloge heeft een stalen kast van 44 mm en verschijnt in twee kleurenpaletten, met een opvallende blauwe zongeborstelde wijzerplaat en een matzwarte wijzerplaat. Elke verfijnde colorway wordt aangevuld met een bijpassende alligatorband. Een centraal kenmerk van het uurwerk is de GMT-functie die een tweede tijdzone toont met behulp van een cerulean blauwe wijzer.

Bovendien is het horloge bijgewerkt met een groter datumvenster en markeert het ’t debuut van een afgeschuinde opening die vaker in toekomstige horloges zal verschijnen. Elders in de dial bevindt zich een subdial op vijf uur, die de resterende gangreserve voor maximaal drie dagen en de kenmerkende sandwich-wijzerplaat onthult. Andere details van het nieuwe horloge zijn een doorzichtige achterkant van saffierglas, kroonbescherming met veiligheidsslot, een trapeziumvormige gesp van geborsteld staal en een waterbestendigheid van 30 bar (ongeveer 300 meter).

Geprijsd op rond de € 10.000, zie je hieronder meer afbeeldingen van de Panerai Luminor BiTempo. Ga naar de website van Panerai voor meer informatie.

Panerai Luminor BiTempo

Panerai Luminor BiTempo

Post a Comment

#Volg ons op Instagram