“Apple iPhone 14 Pro “Purple” en “Blue” op komst”

Apple iPhone 14 Pro "Purple" "Blue"

“Apple iPhone 14 Pro “Purple” en “Blue” op komst”

Mogelijke Apple iPhone 14 Pro dummy-modellenin paars en blauw zijn gelekt, voorafgaand aan het Apple-evenement van 7 september.

Apple iPhone 14 Pro "Purple" "Blue"

Credits: Apple

Vermoedelijke dummy-modellen van Apple’s iPhone 14 Pro in de geruchtmakende blauwe en paarse kleuren zijn opgedoken. Zou jij de nieuwe iPhone 14 Pro kopen in één van deze kleuropties?

Volgens berichten kan het lek van de dummy-modellen worden getraceerd naar Azië en zijn er de reguliere Gold, Graphite en Silver te zien, bekende kleuren voor de iPhone-lijn, evenals Purple en Blue iteraties. De antennebanden van de gouden en paarse modellen bieden daarbij een wit contrast – een cosmetische keuze die nog niet eerder bij andere iPhones is gezien.

MacRumors voegt eraan toe dat er een grote kans is dat een paarse iPhone 14 Pro werkelijkheid wordt, aangezien Apple’s introductie van een paarse iPhone 12 en iPhone 12 Mini goede feedback van consumenten kreeg. Daarnaast heeft Apple zijn 24-inch iMac, iPad Mini van de zesde generatie en iPad Air van de vijfde generatie al in het paars uitgebracht.

Naar verwachting zal Apple tijdens het evenement van 7 september de nieuwe iPhone 14-lijn introduceren.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram