Bulgari onthult drie Bvlgari Aluminium Special Editions

Bulgari Aluminium Special Edition horloges bucati vespucci sorayama

Bulgari onthult drie Bvlgari Aluminium Special Editions

Drie Bulgari Aluminium Special Editions-horloges zijn onthuld. De onconventionele geest van een iconische en eigentijds design.

Bulgari Aluminium Special Edition horloges bucati vespucci sorayama

Bulgari lanceert een saga van drie speciale edities rond het thema reizen en avontuur, waarbij sportiviteit, comfort en elegantie worden gecombineerd in een eigentijds horloge met een geheel eigen stijl. Creatief, bijzonder en gedurfd, aldus het merk.

De beroemde Italiaanse motorfabrikant Ducati, het Italiaanse opleidingsschip Amerigo Vespucci en de legendarische Japanse kunstenaar Sorayama – alle drie ware iconen in hun eigen universum – hebben zich met Bulgari verenigd om elk een nieuw hoofdstuk te openen met een unieke speciale editie. Drie symbolische samenwerkingen om exclusieve limited editions te creëren, in overeenstemming met de traditie van het Romeinse Maison.

Bulgari Aluminium Chronograph Ducati

De Bulgari Aluminium Chronograph Ducati interpreteert de sportieve visuele elementen die de Italiaanse motorfabrikant kenmerken. Zo zien we de rode wijzerplaat en een chronograaffunctie – hints voor hoge prestaties en de adrenalinestoot die alleen absolute snelheid kan geven – die doen denken aan de cockpit van de ultraslanke racemachines van de Italiaanse firma.

Bulgari Aluminium Amerigo Vespucci

De Bulgari Aluminium Amerigo Vespucci brengt hulde aan het prachtige en majestueuze Italiaanse zeilschip dat is vernoemd naar de beroemde Florentijnse zeevaarder en ontdekkingsreiziger. Het horloge weerspiegelt niet alleen de emblematische kleuren van het schip met een zwarte, witte en geelgouden wijzerplaat, maar ook zijn legendarische doel en het idee van reizen met een tweede tijdzone-indicatie. De GMT-complicatie, een must voor wie graag de wereld ontdekt, geeft de essentie van een voorliefde voor avontuur weer.

Bulgari Aluminium Sorayama Special Edition

Tot slot resoneert de Bulgari Aluminium Sorayama Special Edition met een meer stedelijke en levendige vibe. Het horloge distilleert de kunst van het horloge maken tot haar zuiverste expressie. Met sobere, gegalvaniseerde texturen en details die de canonieke schoonheid van de vlieg- en rijmachines uit de jaren 1930 en 1940 oproepen, doen de zilverkleurige wijzerplaat en de parelmoerachtige reflecties denken aan oogverblindende carrosserieën en vliegtuigrompen. De met Super-LumiNova behandelde uurmarkeringen en wijzers zorgen zowel voor een optimale leesbaarheid als voor absolute legitimiteit.

Welk van de Bulgari Aluminium Special Edition-horloges trekt jouw aandacht?

 

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram