TRAILER: Eerste korte clip voor ‘The Last of Us’ met Pedro Pascal is hier

The Last of Us teaser trailer

TRAILER: Eerste korte clip voor ‘The Last of Us’ met Pedro Pascal is hier

De eerste The Last of Us teaser trailer met Pedro Pascal is onthuld door HBO Max. De serie moet in 2023 bij de streamingdienst te zien zijn.

HBO Max heeft de allereerste beelden onthuld van de langverwachte tv-serie The Last of Us, gebaseerd op de populaire en tevens bekroonde The Last of Us videogame uit 2013.

De streamingdienst deelde afgelopen weekend een video van twee en een halve minuut waarin alle nieuwe content voor 2023 op het platform wordt geplaagd, en eindigde met een paar seconden van Pedro Pascal en Bella Ramsey als Joel en Ellie, die te zien zijn in een besneeuwde setting, terwijl ze zowel gespannen als oprechte momenten delen. De korte clip plaagt ook de biologische dochter van Joel, die hij al vroeg in het spel verloor, evenals een blik op Nick Offerman als Bill.

De live-action-adaptatie van het spel is gecreëerd door Craig Mazin en Neil Druckmann, waarvan de laatste de videogame ook schreef en regisseerde. Seizoen één zal in totaal 10 afleveringen bevatten, waarbij Kantemir Balagov de pilotaflevering regisseert.

Bekijk de The Last of Us teaser trailer bovenaan en check de volledige HBO Max-trailer  hieronder. Houd ons in de gaten voor de officiële releasedatum.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram