GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten Jordan Peele’s nieuwe horrorfilm ‘NOPE’

Win kaarten Jordan Peele horrorfilm NOPE bioscoop

GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten Jordan Peele’s nieuwe horrorfilm ‘NOPE’

NOPE is de nieuwe horrofilm van Jordan Peele en wij geven gratis kaarten voor de bioscoop weg. Lees snel verder, doe mee en maak kans.

What’s a bad miracle? Oscar-winnaar Jordan Peele heeft het moderne horrorgenre op zijn kop gezet met de films Get Out en daarna Us. Zijn nieuwste creatie is de horrorfilm NOPE, die deze week in première ging in de bioscoop. Lucky you, want wij geven we een aantal gratis kaarten weg.

Regisseur Jordan Peele geeft opnieuw een draai aan de zomerse horrorfilm met zijn meest recente popnachtmerrie: het grootse horroravontuur Nope.

In de film werkt Peele weer samen met Oscar-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die bijgestaan wordt door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en de voor een Oscar genomineerde Steven Yeun (Minari, Okja). Zij spelen de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië die een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen.

 

Win kaarten Jordan Peele horrorfilm NOPE bioscoop WINACTIE NOPE

Win twee gratis bioscooptickets voor deze bloedstollende blockbuster. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘NOPE’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee.

Succes!

Meedoen kan tot 24 augustus en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Post a Comment

#Volg ons op Instagram