Variant ‘Wie is de Mol?’ tv-show komt naar Netflix

wie is de mol? netflix the mole

Variant ‘Wie is de Mol?’ tv-show komt naar Netflix

Netflix blaast The Mole nieuw leven in met reboot. De tv-show is de Amerikaanse edite van Wie is de Mol? en het Belgische De Mol.

wie is de mol? netflix the mole

Credits: The Mole

Netflix herstart officieel de The Mole, de gameshow die wij in Nederland maar al te goed kennen onder de titel Wie is de Mol?. De reality-tv-serie is gebaseerd op het Belgische format gecreëerd door Bart De Pauw, Michel Vanhove, Michiel Devlieger en Tom Lenaerts.

Volgens berichtgeving is de show in 2021 opgenomen in Australië. In de nieuwe versie van de show zal één speler, bestempeld als de “mol”, de andere 11 spelers proberen te saboteren terwijl ze samenwerken om een ​​reeks uitdagingen te voltooien. Elke voltooide uitdaging voegt geld toe aan de prijzenpot, maar het geld kan slechts door één speler worden gewonnen. Zowel kijken als deelnemer hebben één prangende vraag: Wie is de mol?

De Amerikaanse variant van de show heeft overigens al een historie, want het ging in première in de VS in 2001. Het werd toen uitgezonden op ABC, met Anderson Cooper als gastheer van de eerste twee seizoenen. De gewaardeerde de serie werd uitgezonden voor een derde en vierde seizoen met Ahmad Rashad als gastheer voordat het een onderbreking van vier jaar doormaakte. Er volgde vervolgens nog een seizoen in 2008 waarna het geheel werd toen geannuleerd.

De Amerikaanse versie van ons geliefde Wie is de Mol? gaat dit najaar in première. Ga jij The Mole kijken op Netflix?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram