Vroege blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Jade Ash”

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Jade Ash"

Vroege blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Jade Ash”

We hebben een vroege blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Jade Ash”. De nieuwe YEEZY sneakers lijken te komen met een minty kleur.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Jade Ash"

Ondanks dat YEEZY Day 2022 net achter de rug is, is het nu al helder dat er in de komende maanden een overvloed aan nieuwe YEEZY kleurstellingen en ontwerpen zal worden gekatapulteerd. In aantocht lijk ook deze adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Jade Ash” iteratie.

Vroege beelden van de sneakers onthullen dat Kanye ervoor heeft gekozen om met een muntachtig palet aan de slag te gaan. De bovenste constructie is gevormd met de traditionele PrimeKnit-stof en is uitgerust met een “Jade Ash”-tint, terwijl de zijstrepen van de penseelstreek dit keer zijn opgevuld met zwart. Onderop hebben de geribbelde tussenzoolstukken – die de ultracomfortabele BOOST-demping van het silhouet bevatten – ook een sleetse buitenkant.

Een officiële lanceringsdatum is nog niet bekendgemaakt, maar vroege rapporten hebben laten doorschemeren dat een release in november waarschijnlijk in de maak is. De adviesprijs is vastgesteld op $ 230 USD.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Jade Ash"

Fotocredits: Yeezyinfluence

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram