GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor spannende thriller ‘BEAST’ met Idris Elba

Win gratis kaarten bioscoop BEAST

GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor spannende thriller ‘BEAST’ met Idris Elba

BEAST is de nieuwe thriller met Idris Elba en wij geven gratis kaarten weg. Lees snel verder, doe mee en maak kans.

De bloedstollende nieuwe thriller BEAST draait sinds afgelopen week in de bioscoop. Voor hen die de film nog niet hebben gezien – en graag even afkoelen in de koele zaal van het filmtheater – geven we een aantal gratis kaarten weg. Lukt het Idris Elba te ontsnappen aan een levensgevaarlijke leeuw?

Idris Elba (Fast & Furious: Hobbs & Shaw, The Suicide Squad) speelt de hoofdrol in de retespannende thriller BEAST, over een vader en zijn twee tienerdochters die opgejaagd worden door een bloeddorstige leeuw die duidelijk wil maken dat er maar één de baas is op de savanne. Elba speelt dr. Nate Daniels die sinds kort weduwnaar is. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika – waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft – naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles. Maar de reis die bedoeld was om hun verdriet te verwerken mondt uit in een angstaanjagende survivaltocht als ze worden opgejaagd door een leeuw achter die is ontsnapt aan een stel gewetenloze stropers en alle mensen nu als vijand ziet.

 

Win gratis kaarten bioscoop BEAST WINACTIE BEAST

Win twee gratis bioscooptickets voor deze bloedstollende blockbuster. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘roarrr’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten en unieke filmmerchandise voor twee, bestaande uit o.a. toffe hoodies.

Succes!

Meedoen kan tot 21 augustus en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram