Eerste blik op de adidas YEEZY Slide “Azure”

adidas YEEZY Slide "Azure"

Eerste blik op de adidas YEEZY Slide “Azure”

Een eerste blik op de adidas YEEZY Slide “Azure” is hier. De YEEZY Slide gaat voor het eerst gehuld in een opvallende kleur blauw.

adidas YEEZY Slide "Azure"

Met YEEZY Day 2022 nog in de achteruitkijkspiegel, inclusief restocks en nieuwe kleurstellingen van de adidas YEEZY Slide in de winkel, nemen Kanye en adidas geen gas terug. Een adidas YEEZY Slide “Azure” lijkt namelijk op komst, wat betekent dat we de YEEZY slippers opnieuw in een knalkleur kunnen verwelkomen.

Fans van de iconische Slide zullen enthousiast worden voor nog een nieuwe kleur van de uit één stuk geconstrueerde slip-on. De EVA-geïnjecteerde schuimconstructie keert terug met een gedurfde tint “Azure” blauw die zonder twijfel zal opvallen. Branding blijft minimaal met de Three Stripes die in een tonale vorm in het voetbed zichtbaar zijn. Het is de eerste YEEZY Slide met een blauwe tint, dus verwacht veel interesse.

adidas YEEZY Slide "Azure"

De release voor de adidas YEEZY Slide “Azure” zal naar verwachting later dit jaar plaatsvinden via de website van de Three Stripes en geselecteerde retailers wereldwijd, voor een prijs van € 70. Houd ons in de tussentijd in de gaten voor de officiële afbeeldingen en een specifieke releasedatum.

Fotocredits: Yeezyinfluence

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram