TRAILER: Eerste info & beelden ‘Call of Duty: Modern Warfare 2’ map opgedoken

Call of Duty: Modern Warfare 2 map

TRAILER: Eerste info & beelden ‘Call of Duty: Modern Warfare 2’ map opgedoken

De eerste beelden van de Call of Duty: Modern Warfare 2 map zijn opgedoken in een trailer. Ga jij de nieuwe Call of Duty game kopen?

Call of Duty: Modern Warfare 2 map

Tijdens de jaarlijkse Call of Duty Championship van afgelopen weekend is nieuwe informatie prijsgegeven door Infinity Ward aangaande hun aankomende Call of Duty: Modern Warfare 2 game. Zo hebben we onder meer een gloednieuwe trailer met eerste blik op de nieuwe map.

De spelontwikkelaar begon met details over de aankomende beta. Duidelijk is geworden dat je voorafgaande aan de officiële release alvast via multiplayer kennis kunt maken  Call of Duty: Modern Warfare 2.

Het eerste betaweekend zal van 16 tot en met 20 september plaatsvinden en is exclusief voor de PlayStation. Vervolgens is het op 16 en 17 september de beurt aan hen met een betacode (die je ontvangt bij een pre-order). Hierna zal de beta drie dagen lang bespeelbaar zijn voor iedereen op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Call of Duty: Modern Warfare 2 map

Betaweekend ronde twee is gedurende 22 tot en met 26 september, waarbij de eerste twee dagen voor Xbox- en pc-spelers met een toegangscode is. Vervolgens is de beta toegankelijk voor iedereen. Dit gehele tweede weekend is de beta tevens voor iedere PS-gamer beschikbaar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 map

 

Niet alleen de informatie over de betaweekenden kwam aan bod. Infinity Ward onthulde namelijk ook een clip met beelden van een Call of Duty: Modern Warfare 2 map, die in iedere geval bespeelbaar zal zijn in multiplayer-mode.

Deze Marina Bay Grand Prix-map is een 6v6-map. Deze locatie, die zich op een racecircuit afspeelt, is één van de tijdens de beta bespeelbare maps. Bekijk de trailer hierboven.

Stay tuned voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2-nieuws!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram