Deze 4 merken sneakers zijn een musthave voor iedere man

4 merken sneakers die man moet hebben reebok

Deze 4 merken sneakers zijn een musthave voor iedere man

Welke merken sneakers moet je standaard in je collectie hebben? De volgende 4 sneakers zijn een musthave voor iedere man en zijn schoenenkastje.

4 merken sneakers die man moet hebben reebok

Elke man met smaak en een voorliefde voor fashion bouwt bewust of onbewust een collectie sneakers op. Maar welke merken sneakers moet in principe elke guy in zijn line-up hebben? Welke is nou niet alleen perfect voor jou, maar voor echt iedereen? Om voor jou deze vraag te beantwoorden staan hieronder een aantal merken sneakers op een rij die niet in de schoenenkast mogen ontbreken.

Binnen ons sneaker nieuws vind je vrijwel dagelijks de nieuwste en meest exclusieve sneakers die er zijn. Van nieuwe YEEZY sneakers die binnen een minuut zijn uitverkocht tot het meest spectaculaire design van Balenciaga. Alhoewel deze sneakers ook absolute musthaves vormen, zijn ze niet onder elke man gewild.

Vandaag hebben we het daarom over 4 merken sneakers die elke man, jong of oud, welvaren of minder bedeeld, in zijn collectie moet en kan hebben. Heb jij ze alle vier al afgevinkt?

4 merken sneakers die man moet hebben nike dunk

1. Nike Dunks

Op het moment zijn er veel verschillende sneakers die helemaal hot zijn. Dit omdat de schoenen in kwestie gewoon erg lekker lopen en er daarnaast ook nog eens tof uitzien. Kijk bijvoorbeeld eens naar Nike Dunk, die weer helemaal terug is van weggeweest. Deze trend is via Amerika naar veel meer landen overgevlogen en zo ook naar Nederland. De schoenen zien er geweldig uit, zijn er in veel verschillende kleuren en hoogtes en je kunt ze hierdoor combineren bij verschillende outfits. Ook al mogen deze beauties soms wat kosten, ze zijn het zeker waard. Veel mensen sparen ze ook, puur omdat ze fijn zitten, er tof uitzien en je ze gewoon allemaal wil hebben!

Nike Dunks werden oorspronkelijk ontworpen als basketbalschoenen, maar mogen nu echt niet meer in jouw schoenenkast ontbreken. Dit omdat ze als alledaagse schoenen meer dan geweldig zijn. Niet gek dus dat bijvoorbeeld Off-White eerder een collabo aanging met dit schoenmodel.

4 merken sneakers die man moet hebben adidas originals

2. Adidas Originals

Heb jij jouw schoenenkast al aangevuld met een aantal klassieke pareltjes? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Adidas Originals: deze lijn van adidas is al jarenlang ontzettend populair, heeft modellen beschikbaar in verschillende toffe kleuren en stijlen en ze lopen per definitie geweldig. Je kunt de schoenen uit deze adidas-lijn bij verschillende outfits dragen en hierdoor maken ze je outfit echt af. Adidas Originals zijn er in het lage model, hoog model en natuurlijk het mid-model. Heb jij bijvoorbeeld al een runner of skate sneakers in je collectie?

4 merken sneakers die man moet hebben vans

3. Vans

Over skate sneakers gesproken, ook de klassiekers van Vans mogen niet ontbreken. Deze toppertjes zijn ontworpen als échte skateboardschoenen, maar mogen zeker niet meer ontbreken in jouw casual schoenencollectie. Ze zien er stijlvol uit en zijn er in veel verschillende ontwerpen en hoogtes. Wist je dat je Vans ook zelf kan laten ontwerpen? Op deze manier is er voor iedere man wel een geschikt ontwerp te verkrijgen. De schoenen lopen erg fijn en zijn daarnaast stijlvol in combinatie met bijvoorbeeld een ripped jeans, merk t-shirt en leren biker jack. Wat wil je nog meer?

4 merken sneakers die man moet hebben reebok

4. Reebok

Reebok? Zeker! Het merk van de sportschoenen, maar zeker ook van de casual sneakers. Reebok is in de laatste jaren uitgegroeid tot een groot sneakermerk en heeft bijvoorbeeld hele toffe samenwerkingen met modehuis Maison Martin Margiela. De schoenen stralen eenvoud, stoerheid en fashion uit. Je kunt ze dus eigenlijk voor best veel gelegenheden dragen. Redenen genoeg om jouw sneakercollectie ook aan te vullen met een setje Reeboks.

Fotocredits: Unsplash

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram