Met deze gratis Eredivisie voetbalpool kun je hele mooie prijzen winnen

gratis Eredivisie voetbalpoule

Met deze gratis Eredivisie voetbalpool kun je hele mooie prijzen winnen

Nog op zoek naar een gratis Eredivisie voetbalpoule? Doe mee met de voetbalpool van voetbalweddenschappen.com en maak kans op hele mooie prijzen.

gratis Eredivisie voetbalpoule

De Eredivisie gaat komend weekeinde eindelijk weer van start en dat betekent dat voetballiefhebbers momenteel druk bezig zijn met het samenstellen van hun fantasy voetbalteams. Veel fans doen echter, zoals elke jaar, ook mee met diverse voetbalpools. Zoeken jij en je vrienden nog een goede gratis Eredivisie voetbalpoule met mooie prijzen? We got it!

Aanstaande vrijdagavond om 20:00 trappen SC Heerenveen en Sparta Rotterdam het nieuwe 2022/2023-seizoen af in Friesland. Handig dus om zo snel mogelijk jouw toto op orde te hebben. Heb jij al een beetje gevoel bij de uitslagen van de eerste speelronde?

Voordat je overgaat tot het invullen van jouw verwachte uitslagen, is het handig om wat huiswerk te doen. Het kan wat dat betreft lonen om voorbeschouwingen op de diverse wedstrijden te lezen. Bij voetbalweddenschappen.com hebben ze gelukkig niet alleen vooruitblikken op alle Europese toernooien, met de Champions League, Europa League en Conference League, maar ook onze eigen nationale competitie. Binnen deze Eredivisie voorbeschouwingen vind je info die je wellicht hebt gemist bijvoorbeeld omdat je tijdens het voorseizoen op vakantie was.

Gratis Eredivisie voetbalpoule

Het toeval wil dat je bij voetbalweddenschappen.com naast deze voorbeschouwingen, bookmaker reviews, live score en live odds, ook de eerder genoemde gratis Eredivisie voetbalpoule vindt. Doe mee met de en bewijs dat jij degene bent met verstand van ons favoriete spelletje. Voorspel jij week in, week uit, de toto en de einduitslagen van de wedstrijden in de eredivisie correct, dan maak je kans op hele mooie prijzen.

Hoe werkt het?

Kind kan de was doen! Per wedstrijd geef je aan dat of het thuisteam wint, of de uitploeg wint, of dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Heb je een wedstrijd goed? Dan krijg je twee punten.

Ook geef je per wedstrijd aan wat volgens jou de precieze eindstand wordt. Wint Ajax thuis van Groningen met 5-2? Vul maar in. Verrast FC Utrecht thuis tegen PSV met 4-1? Noteer maar. Per goed voorspelde eindstand krijg je vijf punten.

Je kunt tot letterlijk één minuut voor het begin van de wedstrijden nog veranderingen in de voorspellingen aanbrengen, dus als je nog even wilt afwachten of de sterspeler van Feyenoord of FC Twente daadwerkelijk onbeschikbaar is door een blessure, dan kun je last minute jouw voorspelling doorgeven.

Mystery Match

Per speelronde is er één Mystery Match. Het gaat hier om een volledig willekeurig gekozen wedstrijd, die, mits goed voorspeld, het aantal punten verdubbelt.

Heb jij jouw potjes goed en krijg je hier normaal twee en/of vijf punten voor per goed voorspelde match, dan krijg je voor de correct ingevulde Mystery Match nu vier en/of tien punten. Uiteraard weet je vooraf niet welke wedstrijd de Mystery Match is, dus de verrassing achteraf is extra zoet.

De prijzen

De prijzen bij deze gratis Eredivisie voetbalpoule zijn niet mals. Wanneer win je? Als jouw totaalscore de beste is, dan voer je vanzelfsprekend de ranglijst aan. Na elke speelronde kan deze deze verschillen, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat jij met jouw voetbal know how snel op poleposition ligt. Maar let op, het is niet ongebruikelijk dat men een mooie eindsprint inzet en toch nog podiumplaatsen behaalt. Een wedstrijd duurt 90 minuten en het is 11 vs 11 met een ronde bal.

Leuk weetje, is dat er tijdens de winterstop een tussenstand wordt opgemaakt en de nummers één t/m vijf alvast een prijs ontvangen. Word jij de ware winterkampioen? Na het einde van de competitie vallen de nummers één t/m tien in de prijzen.

Wat kun je winnen? Zoals gezegd, het gaat om mooie prijzen. Wat denk je van een voetbalreischeque van P1 Travel, een Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi, een officieel voetbalshirt van je favoriete club of gewoon keiharde knaken.

Meer informatie over de prijzen vind je hier.

Registreer jezelf snel en tik gelijk je vrienden aan. Met hoe meer jullie spelen, hoe groter de kans op bijvoorbeeld die voetbalreischeque.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram