TRAILER: Nieuwe trailer ‘Star Wars’ spin-off ‘Andor’ verkent oorsprong Rebel Alliance

Andor-trailerStar Wars serie Disney+

TRAILER: Nieuwe trailer ‘Star Wars’ spin-off ‘Andor’ verkent oorsprong Rebel Alliance

De nieuwe Andor-trailer verkent de oorsprong van de Rebel Alliance. De Star Wars spin-off-serie verschijnt in september bij Disney+.

Disney+ heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor zijn aankomende Star Wars-serie, Andor. De show, een prequel op Rogue One uit 2016, vertelt het verhaal van de vorming van een rebellenalliantie, de Rebel Alliance, die zich verzet tegen het Galactische rijk.

Onder de rebellen bevindt zich Cassian Andor, een dief die inlichtingenofficier wordt van de Rebel Alliance. Diego Luna herneemt zijn rol als Andor, een personage dat voor het eerst op het scherm verscheen in Rogue One.

Terwijl Luna kort werd getoond in een teaser die in mei werd uitgebracht, biedt de nieuwe trailer van de streamingdienst van Disney een meer diepgaande kijk op de complexe man.

“Cassian Andor, het rijk verstikt ons zo langzaam, we beginnen het niet te merken”, zegt een man in een voice-over tegen Andor. “Wat ik vraag is dit: zou je niet liever alles aan iets echts geven?”

Andere leden van de cast zijn Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller en Fiona Shaw. Net als Luna keert Forest Whitaker terug in zijn Rogue One-rol, als verzetsstrijder Saw Gerrera.

Diego Luna is ook uitvoerend producent, naast Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg en Michelle Rejwan. Andor is gemaakt door Tony Gilroy.

De première van de eerste drie afleveringen van de Star Wars spin-off-serie staan gepland voor 21 september op Disney+.  Bekijk de nieuwe Andor-trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram