“Nieuwe PlayStation 5-voorraad tegen eind 2022 beschikbaar”

nieuwe PlayStation 5-voorraad nieuws

“Nieuwe PlayStation 5-voorraad tegen eind 2022 beschikbaar”

Een nieuwe PlayStation 5-voorraad moet tegen eind 2022 beschikbaar zijn voor verkoop, aldus CFO Hiroki Totoki. Ga jij de PS5 kopen?

nieuwe PlayStation 5-voorraad nieuws

De kansen op een PlayStation 5 kopen zijn allesbehalve optimaal, maar dit zou tegen het einde van 2022 in positieve zin moeten veranderen. Sony onthulde namelijk dat de nieuwe PlayStation 5-voorraad tegen die tijd aanzienlijk beter moet zijn. Een PS5 kopen lijkt dus niet ondenkbaar voor de feestdagen.

Volgens berichtgeving zei CFO Hiroki Totoki tijdens een recente conference call dat een “verbetering van de levering van componenten” de hoeveelheid PS5-voorraad in de laatste maanden van dit jaar zou kunnen vergroten. ComicBook voegt er echter aan toe dat, aangezien de toename rond de feestdagen kan plaatsvinden, de vraag naar de console hoger zal zijn dan de rest van het jaar, omdat meer mensen de PS5 als cadeau willen kopen of krijgen.

Sinds de release hebben gamers het moeilijk gehad om de console te kopen en moesten ze ofwel een PS5 kopen voor een veel hogere prijs bij een reseller of hun geluk beproeven bij lotingen en beperkte restocks met duurdere package deals. Het wereldwijde tekort aan halfgeleiders heeft blijkbaar een moeilijke tijd opgeleverd voor zowel Sony als fans, aangezien het bedrijf bij lange na niet aan de vraag kan voldoen.

Houd ons in de gaten voor meer nieuws over de nieuwe PlayStation 5-voorraad.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram