TRAILER: ‘NBA 2K23’ biedt eerste blik op nieuwe game met officiële trailer

NBA 2K23 trailer

TRAILER: ‘NBA 2K23’ biedt eerste blik op nieuwe game met officiële trailer

NBA 2K23 biedt een eerste blik op de nieuwe game middels een officiële trailer. Bekijk de NBA 2K23 trailer hieronder en speel vanaf september.

Met nog iets meer dan een maand te gaan voor de langverwachte release, heeft 2K Games de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende NBA 2K23 game. Liefhebbers van de gameserie kunnen een glimp kunnen opvangen van wat komen gaat in de minuut durende clip.

De trailer toont veel gameplay-momenten met enkele van de meest opvallende atleten uit de NBA en WNBA, waaronder LeBron James, Jayson Tatum, Jimmy Butler, Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic, Ja Morant, James Harden en Stephen Curry.

Andere details over de game zijn op dit moment nog schaars, maar 2K zal volgende week meer informatie over de titel vrijgeven, dus fans van de franchise kunnen dan updates verwachten.

NBA 2K23 ligt op 9 september in de winkel, met de Standard Edition voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De PS5- en Xbox Series X/S-versies zijn ook vanaf dan bespeelbaar, waarbij er tevens een speciale Michael Jordan-editie wordt verkocht. Tot slot komt er ook een Championship Edition met een NBA League Pass die 12 maanden geldig is.

Bekijk de nieuwe NBA 2K23 trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram