TAG Heuer onthult limited-edition Carrera Red Dial

Limited edition TAG Heuer Carrera Red Dial

TAG Heuer onthult limited-edition Carrera Red Dial

Een limited edition TAG Heuer Carrera Red Dial is onthuld als eerbetoon aan het iconische uurwerk van Jack Heuer uit de jaren 60.

Limited edition TAG Heuer Carrera Red Dial

De Zwitserse luxe horlogemaker TAG Heuer heeft een Heuer Carrera Red Dial-horloge in beperkte oplage geïntroduceerd. Dit als eerbetoon aan het visionaire model van Jack Heuer uit de jaren zestig.

Met een vurig rood uiterlijk haalt het op erfgoed geïnspireerde uurwerk inspiratie uit dezelfde sterke esthetiek die het model introduceerde toen het voor het eerst zichtbaar was om de polsen van veeleisende racers. Het originele silhouet is bewaard gebleven met kenmerkende lugs en pushers, die nu zijn opgeschaald tot 39 mm. Het horloge heeft gefacetteerde, gerhodineerde indexen en uren- en minutenwijzers, met Super-LumiNova-coating voor maximale helderheid.

De tri-compax-wijzerplaat krijgt echter een geheel nieuwe look in dieprood en knipoogt naar de voorliefde van TAG Heuer voor de kleur in merklogo’s, ontwerpaccenten en detailstukken door de gehele ontwerpgeschiedenis heen. Ondertussen is de dial geborsteld met zonnestralen en draagt ​​het ’t iconografische Heuer-logo en Carrera-branding.

Het horloge wordt geleverd op een zwarte alligatorband met een stalen vouwsluiting, voorzien van dubbele veiligheidsdrukknoppen en het Heuer-logo. Zoals het een echt collectorsitem betaamt, zal TAG Heuer slechts 600 exemplaar van de tijdwaarnemer produceren.

Het limited edition TAG Heuer Carrera Red Dial-horloge is nu beschikbaar op de website van het merk voor € 6.400.

Limited edition TAG Heuer Carrera Red Dial

Post a Comment

#Volg ons op Instagram