UPDATE: Alles wat we tot nu toe weten over YEEZY Day 2022

YEEZY Day 2022 restock nieuwe sneakers

UPDATE: Alles wat we tot nu toe weten over YEEZY Day 2022

Nieuwe YEEZY sneakers kopen? YEEZY Day 2022 is op komst en dit is alles wat we weten over alle YEEZY restocks en nieuwste YEEZY sneakers.

YEEZY Day 2022 restock nieuwe sneakers

UPDATE

Inmiddels is bekend dat er 50+ YEEZY-modellen over de digitale toonbank gaan tijdens YEEZY Day 2022. Hierboven en -onder zie je precies welke YEEZY restocks en nieuwe YEEZY sneakers je kunt verwachten!

 

 

In 2019 startte Kanye West met het jaarlijks terugkerende YEEZY Day. Dit schoeneninitiatief, een tweedaags evenement vol met YEEZY restocks en nieuwe YEEZY sneakers, is onmiskenbaar een van de grootste festiviteiten op de sneaker-releasekalender en is bedacht om het felbegeerde imperium van het creatieve genie met adidas te eren.

De volledige catalogus voor YEEZY Day 2022 is nog niet bekend, maar bronnen melden dat de dag in kwestie op 2 augustus zal beginnen in de VS en Canada, om vervolgens op 3 augustus in Europa, China, Japan en Korea neer te strijken.

Je kunt een breed scala aan sneaker restocks verwachten tijdens deze uitrol, zoals de terugkeer van de baanbrekende adidas YEEZY BOOST 350 “Turtle Dove”, die voor het eerst sinds zijn debuut in 2015 weer verkrijgbaar zal zijn. Ook de de YEEZY BOOST 700 V2 “Static” en de YEEZY BOOST 350 V2 “Core Red” zijn onderweg.

Verwacht ook de verwelkoming van de YEEZY FOAM RNNR “MX Carbon” (zie onderaan), YEEZY 450 “Utility Black”, YEEZY 700 BOOST “High-Res Blue” en de YEEZY KNIT RNNR “Faded Azure” (exclusief voor de VS). Het hele gezin kan trouwens meegenietem, want ook zullen er kindermaten zijn voor verschillende eerder gelanceerde kleurstellingen.

Profiteer tijdens YEEZY Day 2022 van de YEEZY restock en nieuwe sneakers via de CONFIRMED-app. Exacte details voor de releaseprocedure die dag zijn nog niet aangekondigd, maar als het allemaal op dezelfde manier verloopt als voorgaande jaren, is het waarschijnlijk zo dat het YEEZY-aanbod in verschillende releases van 30 minuten zal arriveren. Houd ons in de gaten voor meer informatie over de volledige lijst.

adidas YEEZY Foam Runner “MX Carbon”

adidas YEEZY Foam Runner “MX Carbon” (Foto: YEEZY MAFIA)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram