TRAILER: Christopher Nolans “Oppenheimer” 20 juli 2023 in de bioscoop

Christopher Nolan Opennheimer trailer

TRAILER: Christopher Nolans “Oppenheimer” 20 juli 2023 in de bioscoop

Christopher Nolans Oppenheimer met Cillian Murphy 20 juli 2023 in de bioscoop. Bekijk de eerste teaser trailer ter aankondiging hieronder.

Topregisseur Christopher Nolan is terug met zijn nieuwste filmproject, Oppenheimer. Ongeveer een jaar voor de release van deze langverwachte film, heeft Universal Pictures de eerste officiële filmposter en teaser trailer uitgebracht voor de door Cillian Murphy geleide biopic.

De van filmsterren voorziene film is Nolans volgende epische thriller-dramaproject dat het levensverhaal volgt van de uitvinder van de atoombom, J. Robert Oppenheimer. Om de suspense van de biopic te vergroten, toont de officiële Oppenheimer-poster Murphy ​​in het midden van een grote onheilspellende rookwolk getint in vlammen. De poster vermeldt ook de hoofdcast van de film, met onder meer Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. en Florence Pugh.

De film is geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan en is gebaseerd op de met de Pulitzer Prize bekroonde roman American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer van Kai Bird en wijlen Martin J. Sherwin.

Universal Pictures heeft opgemerkt dat de film is opgenomen op een gecombineerde IMAX 65 mm en 65 mm grootformaat film op verschillende locaties, waaronder de VS in New Mexico, Californië en New Jersey.

Bekijk hieronder de officiële poster en check bovenaan de eerste Oppenheimer teaser trailer met de aankondiging. De film maakt volgend jaar op 20 juli 2023 zijn bioscoopdebuut in Nederland.

Christopher Nolan Opennheimer trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram